Ο Δούκας αποκλείστηκε... αήττητος στα προκριματικά του UEFA Futsal Champions League

Gazzetta team
Ο Δούκας αποκλείστηκε... αήττητος στα προκριματικά του UEFA Futsal Champions League

bet365

Ο Δούκας αποκλείστηκε από το Main Round του UEFA Futsal Champions League, όντας αήττητος στα τρία ματς που έδωσε στον 4ο προκριματικό όμιλο στην Γερμανία. Ισόπαλος 3-3 στον τελευταίο αγώνα με την Hohenstein-Ernstthal που ήθελε μόνο νίκη.

Ο Δούκας αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι από το Main Round του UEFA Futsal Champions League, όντας αήττητος στα τρία ματς που έδωσε στον 4ο προκριματικό όμιλο που διεξήχθη στην Γερμανία.

Στον τελευταίο αγώνα που έδωσε με την γηπεδούχο Hohenstein-Ernstthal, ο πρωταθλητής Ελλάδας ήρθε ισόπαλος 3-3, αλλά δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, αφού ήθελε μόνο νίκη για να συνεχίσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ποδοσφαίρεου σάλας.

ΠΑΛΕΨΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Η ομάδα του Γιάννη Μοστριού τα έδωσε όλα, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη που θα έφερνε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του θεσμού. Ο Δούκας συγκέντρωσε πέντε βαθμούς έναντι επτά των Γερμανών που πήραν δυο νίκες και είχαν μια ισοπαλία και προχωρούν στο Main Round.

Ό,τι και να πει κανείς, είναι λίγο για την προσπάθεια που έκανε η ελληνική ομάδα. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα, ο προπονητής έκανε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία μαζί με τον βοηθό του, Βασίλη Κουτσιλά, αλλά στις λεπτομέρειες δεν ήρθε η νίκη απέναντι στους οικοδεσπότες.

Θυμίζουμε πως ο Δούκας είχε νικήσει την Μπέλφαστ Γιουνάιτεντ με 7-5 στην πρεμιέρα και έφερε 1-1 με τα Τίρανα. Στον αντίποδα, οι Γερμανοί νίκησαν 4-2 τους Αλβανούς και 12-0 τους Ιρλανδούς. Έτσι, τους έκανε και η ισοπαλία απέναντι στον ΑΣΕΔ, την οποία και απέσπασαν.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Στο αμιγές αγωνιστικό κομμάτι, ο Δούκας ξεκίνησε με τους Ζέρβα, Καραβίδα, Σταυρακόπουλο, Κονδυλάτο και Κάρμη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον ώμο και αγωνίστηκε κανονικά. Στον αντίποδα, η Hohenstein-Ernstthal ξεκίνησε με τους Πολ, Μέλνικ, Ελέζι, Σαρόβαρα και Βίτιγκ.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕ

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γκάμπριελ Φρανσίσκο Ολιβέιρα Κόστα στο 3’51, αλλά ο Δούκας ισοφάρισε με αυτογκόλ του Χούντατσεκ στο 7’55 για το 1-1, το οποίο έμελλε να είναι και το σκορ του πρώτου 20λεπτου.

Ο Χούντατσεκ… εξιλεώθηκε για το γκολ που έβαλε στην ομάδα του, κάνοντας το 2-1 στο 25’48. Ο Κωνσταντίνου ισοφάρισε στο 31’40, αλλά ξανά ο Ολιβέιρα Κόστα έδωσε το προβάδισμα στην γερμανική ομάδα στο 36’19, κάνοντας δύσκολα τα πράγματα για τον πρωταθλητή, ο οποίος ήθελε πλέον δυο τέρματα.

Ο Αγγελίνας στο 39’11 έκανε το 3-3, αναπτερώνοντας τις ελπίδες του Δούκα, όμως μέχρι την κόρνα της λήξης δεν άλλαξε κάτι. Η ελληνική ομάδα υπερήφανη και με ψηλά το κεφάλι επιστρέφει στα πάτρια εδάφη. Μπορούσε να περάσει, δεν έχασε κανένα ματς, πάλεψε στα ίσια, αλλά δεν τα κατάφερε. Πλέον, επικεντρώνονται άπαντες στους εν Ελλάδι στόχους που δεν είναι άλλοι από το τρίτο σερί πρωτάθλημα και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

*Στο άλλο ματς του ομίλου για την 3η αγωνιστική, τα Τίρανα επικράτησαν με 5-4 της Μπέλφαστ Γιουνάιτεντ. Οι Αλβανοί συγκέντρωσαν τέσσερις πόντους και οι Ιρλανδοί έμειναν στους μηδέν.

Πηγή: futsalhellas.com

 

Τελευταία Νέα