Βέροια - Καβάλα 0-2

Gazzetta team
Βέροια - Καβάλα 0-2

bet365

Η Βέροια γνώρισε την πρώτη της εντός έδρας ήττα τη φετινή σεζόν χάνοντας με 2-0 από την Καβάλα, η οποία αναρριχήθηκε στην 3η θέση της Football League.

Σπουδαίο διπλό πέτυχε η Καβάλα με 2-0 στην έδρα της Βέροιας, υποχρεώνοντας τη γηπεδούχο ομάδα στην πρώτη της εντός έδρας ήττα τη φετινή σεζόν. Η Καβάλα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και σκαρφάλωσε -έστω και προσωρινά- στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League, ένα μόλις βαθμό πίσω από τη 2η Βέροια.

Η Βέροια ήταν πιο πιεστική στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η Καβάλα ήταν αυτή που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς όταν στο 38' ο Παπαδόπουλος με σουτ πήγε να βάλει τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, αλλά ο Δήμιζας έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με την Καβάλα στη δεύτερη σημαντική στιγμή της στο ματς να παίρνει το προβάδισμα. Στο 60' ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γαβριηλίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Οκτώ λεπτά αργότερα μάλιστα η Καβάλα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κλειδώσει τη νίκη, αλλά ο Παπαδόπουλος δεν βρήκε στόχο από πλεονεκτική θέση.

Οι γηπεδούχοι πήγαν να πάρουν τον βαθμό στο 83' αλλά η κεφαλιά του Πασά πέρασε άουτ, με την Καβάλα να φτάνει στο τελικό 2-0 στις καθυστερήσεις με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ορφανίδη. Μάλιστα στη συγκεκριμένη φάση ο Ταϊρης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

Οι συνθέσεις:

Βέροια: Βοσνιάδης, Μουχάλης (85' Μεληκιώτης), Μπλέτσας, Μαραγκός, Στάμου, Ταΐρης, Πολύζος (64' Καραγιάννης), Πέντα (54' Κανούλας), Ζούρκος Ν., Σιμόνι Πασάς

Καβάλα: Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός (78' Αρναούτογλου), Στίκας, Παπαστεριανός, Κέρθι, Θωμαΐδης, Γαβριηλίδης, Σκαθαρούδης (70' Ορφανίδης), Μαρκόπουλος, Παπαδόπουλος Β. (87' Κουτσούμπας)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα