Μπήκε στην «Αγιά Σοφία» ο Ίσμαελ Μπλάνκο! (pic)

Gazzetta team
Μπήκε στην «Αγιά Σοφία» ο Ίσμαελ Μπλάνκο! (pic)

bet365

Δεν ξεχνάει την μεγάλη του αγάπη ο Αργεντινός φορ, ο οποίος επισκεύθηκε το υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ και φωτογραφήθηκε εκεί.

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το συμβόλαιό του με το Αιγάλεω υπέγραψε την περασμένη Τρίτη ο Ίσμαελ Μπλάνκο, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να μιλάει για την... αδυναμία του στην ΑΕΚ όπου σταθεί.

Ο 38χρονος Αργεντίνος επιθετικός βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στη Νέα Φιλαδέλφεια και, συγκεκριμένα παρέα με τον πρώην συμπαίκτη του Αντώνη Ρίκκα στο υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ.

Από εκεί, ο νυν ατζέντης, «ανέβασε» μια φωτογραφία που δείχνει τους δυό τους και γράφει:

«Πριν λίγα χρόνια ήμουν μέλος της ομάδας που δεν κατάφερε να μείνει στην κατηγορία.

Σήμερα, με νέους στόχους επισκέπτομαι το νέο της γήπεδο με τον φίλο μου Ίσμαελ Μπλάνκο που είναι παίκτης - θρύλος για τους φιλάθλους και εξαιρετικός χαρακτήρας!»

Ο Μπλάνκο μάλιστα έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι: «Θα γύριζα χωρίς λεφτά να παίξω για την ΑΕΚ. Δωρεάν για να βοηθήσω την ομάδα που αγάπησα όσο καμία άλλη από όλες ούσες έπαιξα με τον φανταστικό κόσμο της. Το λέω και το πιστεύω ότι θα γύριζα χωρίς να πάρω χρήματα. Θέλω να γυρίσω πίσω και να κλείσω την καριέρα μου στην Αγιά Σοφιά»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα