Ανέβηκε δεύτερη η Βέροια, πέρασε από Καλαμάτα το Αιγάλεω

Gazzetta team
Ανέβηκε δεύτερη η Βέροια, πέρασε από Καλαμάτα το Αιγάλεω

bet365

Η Βέροια επικράτησε εκτός έδρας 0-1 του Διαγόρα κι ανέβηκε στη δεύτερη θέση της Football League. Σημαντικό διπλό για το Αιγάλεω, που επικράτησε 0-1 της Καλαμάτας, ενώ άνετα με 4-1 κέρδισε τον Ασπρόπυργο ο Ολυμπιακός Βόλου.

Διαγόρας Ρόδου - Βέροια 0-1

Μια δύσκολη, αλλά πολύτιμη εκτός έδρας νίκη πήρε η Βέροια, που επικράτησε 0-1 του Διαγόρα Ρόδου.

Οι φιλοξενούμενοι, ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλο το παιχνίδι κι απείλησαν στο 20' αρχικά με τον Κανούλα να στέλνει την μπάλα άουτ, αλλά και στο 29' με γυριστό σουτ του Ζούρκου να φεύγει επίσης άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση της Βέροιας συνεχίστηκε και ήρθε το γκολ. Συγκεκριμένα, στο 71' ο Κανούλας σούταρε, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι κι έφτασε στον Σιμόνι που γύρισε στον Πολύζο κι αυτός από κοντά έκανε το 0-1. Αυτό το τέρμα ήταν αρκετό για την ομάδα της Βέροιας ώστε να πάρει ένα σημαντικό διπλό και να ανέβει έστω και προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Διαγόρας (Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Αθανασίου, Πινιώτης, Μπουρλάκης, Γούλας (62′ Πατσαρούχας), Μπαρμπαρούσης.

Βέροια (Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Μαραγκός, Ν. Ζούρκος (62′ Χαντζάρας), Κανούλας (87′ Μπλέτσας), Σιμόνι, Βεργώνης, Πολύζος, Μουχάλης, Στάμου, Πέντα (83′ Ταΐρης), Πεταυράκης

Καλαμάτα - Αιγάλεω 0-1

Ένα ντέρμπι που στην αρχή της σεζόν κάποιοι θα έλεγαν πως θα ήταν κορυφής, τελικά ήταν ουραγών το μεσημέρι του Σαββάτου. Η τελευταία Καλαμάτα, υποδέχτηκε το 10ο Αιγάλεω, το οποίο πήρε σημαντικό τρίποντο με 0-1.

Μόλις στο 5', οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα! Ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε υπέροχα απευθείας ένα φάουλ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ο ίδιος λίγο έλειψε να κάνει και το 0-2 στο 36', αλλά το σουτ του έφυγε άουτ και το ημίχρονο έληξε με αυτό το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβηκαν κι αναζήτησαν την ισοφάριση. Έφτασαν κοντά σε αυτή, όταν στο 73' ο Νατσιόπουλος με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 78', ο Τσιλιγγίρης έχασε νέα ευκαιρία για το Αιγάλεω και στο 81' η Καλαμάτα έχασε την μεγάλη της ευκαιρία για το 1-1. Ο Πετσίτης σούταρε από καλό σημείο, αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω στον Λάμπρου που απομάκρυνε με κεφαλιά. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι πήρε... φωτιά, καθώς υπήρξε μεγάλη ένταση όταν ο Τσιλιγκίρης έγινε αλλαγή και δέχτηκε πολλά αντικείμενα από την εξέδρα, με αποτέλεσμα να αντιδράσει και να δει την κόκκινη κάρτα ενώ είχε ήδη αντικατασταθεί.

Καλαμάτα (Βούζας): Πάντος, Κωνσταντινόπουλος, Τριποτσέρης, Καντούτσης (71′ Πετσίτης), Πανάγου (46΄Οσμάνατζιτς), Τόλι, Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος, Νατσιόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος (61′ Ράκιτς).

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Συριόπουλος, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Παπανικόλας, Λάμπρου, Τσίτσαρης, Σταματάκης, Τσιλιγκίρης (87′ Τσαφταρίδης), Μακρυγιάννης (84′ Μαγκάκης), Φαρινόλα (90+4′ Κατσικογιάννης).

Τα νεύρα κυριάρχησαν και στις καθυστερήσεις, με την Καλαμάτα να μην μπορεί να βρει το γκολ της ισοφάρισης μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Ολυμπιακός Βόλου - Ασπρόπυργος 4-1

Το πιο εύκολο έργο είχε στα παιχνίδια του Σαββάτου ο Ολυμπιακός Βόλου που κέρδισε εύκολα 4-1 τον Ασπρόπυργο.

Η ομάδα του Βόλου, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο κι άνοιξε το σκορ στο 14' με πλασέ του Τσίτα. Ο σκόρερ, έγινε δημιουργός στο 31' όταν με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Τσιάρα ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε την ίδια εικόνα με το πρώτο, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν γρήγορα κι ένα τρίτο τέρμα. Συγκεκριμένα στο 59', ο Κουτσιανικούλης μετά από σέντρα του Μπουτζίκου με πλασέ έγραψε το 3-0. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Ασπρόπυργου, ήταν να μειώσει σε 3-1 με σουτ του Ζαχαρού στο 87'. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 91' ο Ντούνης για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Παπαϊωάννου, Τσιάρας (80′ Ρόκας), Κουτσιανικούλης, Μητρόπουλος, Τσίτας, Ράντι (58′ Κέρι), Πόζογλου (70′ Ντούνης).

Ασπρόπυργος (Βαζάκας): Παναγόπουλος, Σταγάκης, Ζώνας, Λογοθέτης, Νικολάου, Νικολακάκης, Γκατζολάρι, Κάκκο (76′ Ζαχαρός), Ζγκούρι, Σρέσκοβιτς, Φράγκος (27′ Πίντο).

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα