Ολυμπιακός Βόλου: Διέψευσε για τις αποχωρήσεις των Λάσκαρη και Βοσνακίδη

Gazzetta team
Ολυμπιακός Βόλου: Διέψευσε για τις αποχωρήσεις των Λάσκαρη και Βοσνακίδη

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διέψευσε πως οι Λάσκαρης και Βοσνακίδης θέλουν να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τα σενάρια αποχώρησης του Βασίλη Κουτσιανικούλη και την άμεση διάψευση μας έρχονται νέα σενάρια τα οποία κάνουν λόγο αυτή την φορά για διπλή μάλιστα αποχώρηση και συγκεκριμένα των ποδοσφαιριστών μας Παύλου Λάσκαρη και Δημήτρη Βοσνακίδη!

Θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε με χιούμορ και να πούμε πως “πάλι καλά που είναι και εκείνοι για να μαθαίνουμε ποιοι ποδοσφαιριστές έρχονται και φεύγουν” αλλά επειδή δημοσιεύματα τέτοιου τύπου μόνο κακό μπορούν κάνουν στην ομάδα μας και πλέον το ποτήρι ξεχείλισε δυστυχώς θα αναγκαστούμε από εδώ και στο εξής να κινηθούμε νομικά.

Καλό θα ήταν όποιος επιθυμεί να κάνει πραγματικό ρεπορτάζ αναφορικά με τις αποχωρήσεις καθώς και τις μεταγραφικές κινήσεις στην ομάδα μας να ρωτά και να παίρνει απαντήσεις από επίσημα χείλη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και όχι να δημιουργείται αναβρασμός και άσχημο κλίμα από πλήρως αναληθή δημοσιεύματα που προέρχονται από διάφορες «καλοπροαίρετες πηγές».

Υ.Γ. Μα με τόσες αποχωρήσεις πια απορούμε και εμείς οι ίδιοι που θα βρούμε ομάδα να κατεβάσουμε στον δεύτερο γύρο!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα