ΟΦΙ - Αιγάλεω 0-0

Gazzetta team
ΟΦΙ - Αιγάλεω 0-0

bet365

Ο 5ος ΟΦ Ιεράπετρας τα βρήκε... σκούρα με το Αιγάλεω στην έδρα του με την αντίπαλό του να έχει δοκάρι αλλά εν τέλει το ματς να λήγει στο 0-0.
ΟΦ Ιεράπετρας και Αιγάλεω έμειναν στο 0-0 στο Βουζουνεράκειο. Η πιο μεγάλη φάση ήταν στο 73ο λεπτό με τον μέσο του Αιγάλεω, Γιώργο Μαγκάκη που έκανε το πλασέ στην κίνηση και από θέση πλάγια δεξιά, αλλά η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Καραγκιολίδη! Το Αιγάλεω στο α' μέρος ζήτησε πέναλτι πάνω στον Τσιλιγκίρη που δεν δόθηκε ενώ η έντονη βροχόπτωση και ο επικίνδυνος αγωνιστικός χώρος ανάγκασαν τον διαιτητή του αγώνα να κάνει διαρκώς συστάσεις για τα μαρκαρίσματα! Το Αιγάλεω είχε και άλλες δύο μεγάλες φάσεις. Στο 40' με τον Καραγκιολίδη να... νικάει σε τετ ατ τετ τον Ροτζέριο και στο 43' με σουτ του Τσίτσαρη ελάχιστα έξω.
ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος (78′ Μέμος), Παπαδόπουλος, Σκόνδρας (67′ Μηνάς), Χρυσοφάκης (37´ λ.τ Μπάμπης), Κατσικοκέρης, Μάγκας, Χιντζίδης, Σέχου, Βογιατζής.
Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Παπανικόλας, Συριόπουλος, Γκότοβος, Σπυρόπουλος, Τσίτσαρης, Κατσικογιάννης (64′ Μαγκάκης), Μπαξεβάνου (86′ Ντιατά), Σταματάκης, Ροτζέριο (49′ Φαρινόλα), Τσιλιγκίρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα