«Κόλλησε» στην Καβάλα ο Ιωνικός

Gazzetta team
«Κόλλησε» στην Καβάλα ο Ιωνικός

bet365

Ο Ιωνικός δεν τα κατάφερε στη Καβάλα, έμεινε στο 0-0, αλλά η Βέροια ηττήθηκε και δεν εκμεταλλεύτηκε αυτό το στραβοπάτημα. Συνέχισαν με νίκες Ολυμπιακός Βόλου, Ιεράπετρα, Ιάλυσος και Νίκη Βόλου, ισόπαλοι αναδείχθηκαν Τρίγλια και Διαγόρας Ρόδου.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Καβάλα - Ιωνικός 0-0

Εκτός έδρας γκέλα για τον Ιωνικό, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με την Καβάλα, σε ένα παιχνίδι που οι Νικαιώτες δεν παρουσίασαν το γνωστό τους πρόσωπο.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να πάρουν το προβάδισμα. Στο 33' ο Μαϊδανός βρέθηκε απέναντι στον Κουρεπίνη αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ, όπως και τα σουτ των Παπαδόπουλου, Κερθί.

Με την Καβάλα να απειλεί άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 50' ο Καθάριος έκανε την σέντρα στον Χαντί, αλλά το σουτ του δεύτερου έφυγε άουτ. Ο Ιωνικός δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά στην επανάληψη και πρέπει να μένει ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Καβάλα (Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Καθάριος, Στίκας, Μαϊδανός (82′ Αρναούτογλου), Β. Παπαδόπουλος (61′ Βόσαλικ), Χαντί (61′ Μελισσόπουλος).

Ιωνικός (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Κολλαράς (78′ Φουρλάνος), Γκοτσούλιας, Μακρίδης (67′ Μάναλης), Κρητικός, Καλλέργης, Παπουτσογιαννόπουλος, Σμυρλής (56′ Γκούφας), Παπατζίκος, Ιωάννου, Μουστάκης.

Αιγάλεω - Ολυμπιακός Βόλου 0-1

Σημαντική νίκη μέσα στο Αιγάλεω για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τους Βολιώτες να επικρατούν με 1-0. Μια νίκη που τους φέρνει στην 4η θέση με 17 βαθμούς, ενώ οι «κυανόλευκοι» έπεσαν στην 11η και τους 11 βαθμούς, καθώς δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Πόζογλου με σουτ στο 11', ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιλιγκίρη να στέλνει με φάουλ την μπάλα στο δοκάρι του Γιδόπουλου στο 32'.

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ψάνης (9′ λ.τ Τσαφταρίδης), Συριόπουλος, Παπανικόλας, Τσίτσαρης, Χατζηιωαννίδης (46′ Φαρινόλα), Σταματάκης (71′ Κατσικογιάννης), Ροτζέριο, Λάμπρου, Τσιλιγκίρης.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Ράντι (68′ Τσίτας), Βοσνακίδης, Γραικός, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Μπουτζίκος, Ντούνης, Πόζογλου, Σκοπελίτης, Φαζός.

Ιεράπετρα - Θεσπρωτός 1-0

Μπορεί να να δυσκολεύτηκε αλλά τελικά η Ιεράπετρα κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας του Θεσπρωτού και να πάρει μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Οι Κρητικοί επικράτησαν με 1-0 και έφτασαν έτσι τους 17 βαθμούς και την 5η θέση, ενώ ο Θεσπρωτός παρέμεινε στην τελευταία με 8. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Σκόνδρας στο 40'.

Τρίγλια - Διαγόρας Ρόδου 1-1

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, Τρίγλια και Διαγόρας Ρόδου ήρθαν ισόπαλοι 1-1.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 11' ο Μπαρμπαρούσης για τους φιλοξενούμενους, με τους γηπεδούχους να απειλούν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους αλλά να μην ισοφαρίζουν.

Στο 48', είχαν δοκάρι με τον Ντούνκα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Παλαυράκης έβγαλε με δυσκολία το σουτ του Μπαρμπαρούση. Στο 56', ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με την μπάλα να αλλάζει πορεία μετά από πολλές κόντρες... Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Τρίγλια (Καραμπετάκης): Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγούρης, Μιλκούδης, Σαρβανίδης, Παπαδημητρίου, Ζορμπάς, Ευθυμιάδης, Ντούνγκα, Λεμονής.

Διαγόρας (Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Κασνέτσι, Καρπαθάκης, Κέρι (68′ Πηνιώτης), Γλυνός, Μπουρλάκης, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης.

Ιάλυσος - Βέροια 1-0

Με σκόρερ στο 28′ τον Μακρυδημήτρη με σουτ οι Ροδίτες πήραν το ματς. Στο 69′ έγινε ένα δυνατό σουτ του Χαντζάρα όπου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ανδρούτσου!

Ιάλυσος (Τροΐζι): Ανδρούτσος, Τερζίου, Μακρυδημήτρης, Πετράκος, Κ. Χειμωνέττος, Χατζηδίμπας, Νατσιόπουλος, Τζελάι, Κουγιός, Πεταυράκης & Αυγενικού.

Βέροια (Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Μαραγκός, Ν. Ζούργκος, Σιμόνι, Πασάς, Βεργώνης, Πολύζος (52′ Μπλέτσας), Μούχαλης, Στάμου, Πέντα (62′ Χαντζάρας) & Πεταυράκης.

Νίκη Βόλου - Ασπρόπυργος 3-0

Κυριάρχησε στο ματς με τον Ασπρόπυργο η Νίκη Βόλου. Με σκόρερ τους Βοσκόπουλο στο 8' με σουτ, στο 68' τον Ροχάνο με κεφαλιά και στο 90' με τον Απόστολο Τσιώλη. Στα αξιοσημείωτα ότι στο 39′ Καπός έκανε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Παναγόπουλος του Ασπρόπυργου απέκρουσε σε πρώτη φάση στέλνοντας την στο δοκάρι και στην συνέχεια την μπλόκαρε!

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Κ. Κυριακίδης (83’ Τσιώλης), Βοσκόπουλος (73’λ. τρ. Παγώνης), Αλιατίδης, Σ. Κυριακίδης, Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Λούκας Γκαρσία, Κρουθ, Καπός (69’ Ντομίγνκεθ) & Ροχάνο.

Ασπρόπυργος: Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Ζώνας, Λογοθέτης, Νικολάου, Νικολακάκης (88’ Ζαχαρός), Γκατσολάρι (85’ Κωνσταντινίδης), Κάκκο, Πίντο (72’ Βασιλείου)& Σρέτσκοβιτς.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα