Καλαμάτα - Τρίκαλα 0-1

Gazzetta team
Καλαμάτα - Τρίκαλα 0-1

bet365

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ριζογιάννη πραγματικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, τα Τρίκαλα έφυγαν με το διπλό από την Καλαμάτα (0-1) και παρέμειναν μόνα πρώτα στην κορυφή της Football League.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσει

Σπουδαίο διπλό για τα Τρίκαλα απέναντι στην Καλαμάτα, με ένα γκολ πραγματικά στην τελευταία φάση της αναμέτρησης από το σημείο του πέναλτι! Συγκεκριμένα, ο Σταματής ανατράπηκε, ο Ριζογιάννης εκτέλεσε το πέναλτι κι έδωσε τη νίκη με 0-1 στην ομάδα του.

Ένα αρκετά κακό παιχνίδι είχαμε στην Καλαμάτα. Οι δυο ομάδες είχαν ελάχιστες φάσεις σχεδόν και στα 90 λεπτά, με τους φιλοξενούμενους όμως να είναι ανώτεροι και να έχουν την μοναδική καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, όταν μετά από λάθος του Πάντου, ο Σταματής δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρά την υπεροχή των Τρικάλων, οι φάσεις ήταν ακόμα λιγότερες. Οι φιλοξενούμενοι, προσπαθούσαν να μπουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως να δημιουργούν κάποια μεγάλη ευκαιρία. Όλα αυτά μέχρι το 94', όταν ο Καντούτσης ανέτρεψε τον Σταματή μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής σωστά έδειξε την άσπρη βούλα και ο Ριζογιάννης σε... νεκρό χρόνο ευστόχησε για το 0-1, δίνοντας και τη νίκη στην ομάδα του.

Μια νίκη που την αφήνει μόνη πρώτη στο πρωτάθλημα της Football League για ακόμα μία εβδομάδα.

Οι συνθέσεις:

Καλαμάτα (Θεοδοσιάδης): Πάντος, Γκελγκέρια, Κωνσταντινόπουλος, Τσιβελεκίδης, Καντούτσης, Τζόκιτς (57′ Καζβιρόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος (66′ Ράκιτς), Μπάμπης, Βουκμίροβιτς (71′ Δήμος).

Τρίκαλα (Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Γιαννίτσης, Νιάρος, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος (60′ Παπαγεώργιου), Σταματής, Λώττας (64′ Τσίπρας), Πελάεθ (80′ Άλεξιτς).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα