Σταθερά δεύτερος ο Ιωνικός

Gazzetta team
Σταθερά δεύτερος ο Ιωνικός

bet365

Ο Ιωνικός επικράτησε 2-0 της Τρίγλιας και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Football League. Στις καθυστερήσεις πήρε το διπλό το Αιγάλεων απέναντι στον Θεσπρωτό (0-1), στο 0-0 έμειναν και ο Διαγόρας με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ιωνικός – Τρίγλια 2-0

Το καθήκον του έκανε ο Ιωνικός στη Νεάπολη, επικρατώντας 2-0 της Τρίγλιας κι ανέβηκε εκ νέου στην δεύτερη θέση της Football League.

Οι Νικαιώτες, ήταν ανώτεροι από τα πρώτα λεπτά και κατάφεραν να προηγηθούν στο 33' με τον Κρητικό να σκοράρει μετά από πάσα του Καλλέργη στο 33'. Στη συνέχεια και με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και στο 2-0 χωρίς να καταφέρουν.

Βέβαια, αυτό το έκαναν στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 60', όταν μετά από σέντρα του Μακρίδη ο Βλαχομήτρος έκανε το 2-0.

Διαγόρας – Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Στο 0-0 έμειναν Διαγόρας και Ολυμπιακός Βόλου με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο.

Στο πρώτο 45λεπτο, οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι κι απείλησαν αρκετές φορές την αντίπαλη εστία χωρίς να βρουν όμως κάποιο τέρμα. Στην επανάληψη, ο Διαγόρας ανέβασε την απόδοσή του και δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές με το 0-0 όμως να μένει μέχρι τέλους.

Θεσπρωτός – Αιγάλεω 0-1

Επιτέλους νίκη για το Αιγάλεω, που έφτασε στις καθυστερήσεις στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό για να επικρατήσει 0-1 και να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού

Μόλις στο 2' το «Σίτι» είχε ευκαιρία με τον Ροτζέριο, αλλά ο Κωνσταντάκος έσωσε. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμα δυο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος και πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με ευκαιρία του Αιγάλεω με τον Χατζηιωαννίδη, όμως ο Θεσπρωτός έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 60', όταν κέρδισε πέναλτι. Αυτό το εκτέλεσε ο Ευθυμίου που είδε τον Σικαλιά να αποκρούει και να κρατά το μηδέν. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια καλή στιγμή στο φινάλε του παιχνιδιού χωρίς να βρουν γκολ, ενώ τελείωσαν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Καρβούνη κάτι που βοήθησε τους φιλοξενούμενους να βρουν το γκολ της νίκης! Συγκεκριμένα στο 92' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιλιγκίρη το «Σίτι» πήρε την νίκη και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα