Τριάρα και κορυφή τα Τρίκαλα, νίκες για Βέροια, Νίκη Βόλου κι Ασπρόπυργο

Gazzetta team
Τριάρα και κορυφή τα Τρίκαλα, νίκες για Βέροια, Νίκη Βόλου κι Ασπρόπυργο

bet365

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Football League με τα Τρίκαλα να επικρατούν 3-0 της Ιεράπετρας και να μένουν μόνα πρώτα στην κορυφή της βαθμολογίας. Νίκη της Βέροιας επί της Καλαματάς, της Νίκης Βόλου επί της Καβάλας και του Ασπρόπυργου επί του Ιάλυσου.

Τρίκαλα - ΟΦ Ιεράπετρας 3-0

Μια άνετη νίκη πήραν τα Τρίκαλα απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας με 3-0, ξεσπώντας στο δεύτερο ημίχρονο...

Το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι και να έχουν τις ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο, η αριθμητική ισορροπία άλλαξε με τον Μπάμπη να παίρνει κόκκινη κάρτα και να αφήνει την Ιεράπετρα με 10 ποδοσφαιριστές στο 59'. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν τα Τρίκαλα που στο 63' έφτασαν στο 1-0 με τον Σταματή. Στο 69', μετά από σουτ του Πελάεθ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα των Κρητικών για το 2-0, με το 3-0 να έρχεται στο 78' από τα πόδια του ίδιου ποδοσφαιριστή.

Τρίκαλα (Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος (85′ Ντόσης), Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Βέρτζος, Τεγούσης, Παπαγεωργίου, Σταματής (83′ Άλεξιτς), Πελάεθ (81′ Τσίπρας), Λώττας.

ΟΦ Ιεράπετρας (Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Μπάμπης, Σμίλτος, Μάγκας, Σκόνδρας (78′ Ανυφαντάκης), Χιντζίδης, Αναστασόπουλος, Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος (48′ λ.τ Βογιατζής), Μηνάς (69′ Σέχου).

Βέροια - Καλαμάτα 2-0

Η Βέροια απέναντι στην Καλαμάτα στην έδρα της επικράτησε αρκετά εύκολα. Σκόραρε στο 19' με τον Πασά και ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε με πέναλτι στο 75' το τελικό 2-0. Η Βέροια έπιασε τους 18 βαθμούς και άφησε πίσω της και στην 4η θέση την Καβάλα.

Βέροια (Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Στάμου, Μαραγκός, Πεταυράκης, Βεργώνης, Πολύζος, Ν. Ζούρκος (85′ Σκαθαρουδης), Πέντα (80′ Χαντζάρας), Σιμόνι (68′ Ταΐρης) & Πασάς.

Καλαμάτα (Θεοδοσιάδης): Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης (46′ Ράκιτς), Κωνσταντινόπουλος, Μάκος, Ιντζίδης (46′ Τζόκιτς), Μπάμπης, Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος, Καζβιρόπουλος (80′ Δήμος) & Βουκμίροβιτς.

Νίκη Βόλου - Καβάλα 2-0

Σημαντική νίκη για την Νίκη Βόλου απέναντι στην Καβάλα με 2-0, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν έδαφος με τις πρώτες θέσεις.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους με τον Λούκας Γκαρσία να σκοράρει στο 12' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το γκολ αυτό ήταν που χώρισε τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, η Νίκη έφτασε γρήγορα σε δεύτερο γκολ και... καθάρισε την αναμέτρηση! Συγκεκριμένα στο 55' ο Λούκας Γκαρσία και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0!

Νίκη Βόλου (Βεργέτης): Αποστολίδης, Σ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Κ. Κυριακίδης, Λούκας Γκαρσία (90+3′ Λίτσιος), Κρουθ (90′ Βοσνιάδης), Καπός (66′ Ιορδανίδης), Ροχάνο.

Καβάλα (Δερμιτζάκης): Γ. Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Μαρκόπουλος, Μελισσόπουλος, Κέρθι, Βόσαλικ (58′ Καθάριος), Θωμαΐδης, Κουτσούμπας, Β. Παπαδόπουλος (71′ Παυλίδης).

Ασπρόπυργος - Ιάλυσος 1-0

Ο Ασπρόπυργος των 14 πλέον βαθμών ανεβαίνει στην κατάταξη ενώ ο ουραγός Ιάλυσος παραπαίει. Οι γηπεδούχαν κέρδισαν με το γκολ του Πίντο στο 15'.

Ασπρόπυργος (Βαζάκας): Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Λογοθέτης, Νικολακάκης, Νικολάου, Γκατσολάρι (90+2′ Καμπούρης), Κάκκο, Πίντο, Σρέσκοβιτς & Βασιλείου (73′ Ζαχαρός).

Ιάλυσος (Τροΐζι): Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τερζίου, Κ. Χειμωνέττος, Ρεκλείτης (41′ λ.τ Αυγενικού), Χατζηδήμπας, Μαραγκουδάκης (10′ λ.τ Κουγιός (33′ λ.τ Μπαρέττας), Σερτζίνιο, Νατσιόπουλος, Γιώργου & Φράγκος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα