Θεσπρωτός - Τρίκαλα 1-2

Gazzetta team
Θεσπρωτός - Τρίκαλα 1-2

bet365

Τα Τρίκαλα έφυγαν με το διπλό από την έδρα του Θεσπρωτού, επικρατώντας 1-2 και πλέον απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

Νίκη που τον άφησε μόνο πρώτο στη κορυφή του πρωταθλήματος της Football League μέχρι και τα παιχνίδια της Κυριακής, πήραν τα Τρίκαλα, που πέρασαν από την έδρα του Θεσπρωτού επικρατώντας 1-2.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν αρκετά κακός με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάποιες σημαντικές στιγμές στο αντίπαλο τέρμα. Στην επανάληψη αυτό άλλαξε κι είδαμε τρία γκολ!

Πρώτα στο 54' ο Σταματής με πλασέ έκανε το 0-1 για τα Τρίκαλα, με τους γηπεδούχους να... απαντούν άμεσα και να ισοφαρίζουν στο 59' με τον Κολλά στην αντεπίθεση. Οι φιλοξενούμενοι όμως, κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από την έδρα του Θεσπρωτού με τέρμα του Παπαγεωργίου στο 77', διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Πλέον τα Τρίκαλα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς και περιμένει το αποτέλεσμα του Ιωνικού την Κυριακή που ακολουθεί με 16 βαθμούς.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κωνσταντάκος, Καρβούνης, Νόνης, Σερβιλάκης, Βιγιαφάνιε, Κολτσίδας, Γώγος (71’ Κωνσταντίνου), Ραμίρες (79’ Κατσής), Κολλάς, Δημήτρουλας, Ευθυμίου (68’ Μπίκας).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Παπαγεωργίου, Λώττας (63’ Τσίπρας), Πελάεθ (90’ Πέλκας), Σταματής (80’ Βέρτζος).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα