Στην Καβάλα το ντέρμπι της Football League

Gazzetta team
Στην Καβάλα το ντέρμπι της Football League

bet365

Η Καβάλα επικράτησε 1-0 της Βέροιας στο ντέρμπι της Κυριακής στη Football League πιάνοντας την αντίπαλό της στην δεύτερη θέση. Ισόπαλα τα ματς Ασπρόπυργος - Αιγάλεω (1-1), Ο.Φ.Ι. - Διαγόρας Ρόδου (0-0), νίκη για τα Τρίκαλα στο φινάλε, 0-1 τον ΠΟ Τριγλία

Καβάλα - Βέροια 1-0

Ωραίο ματς έγινε στην Καβάλα, όπου η ομώνυμη ομάδα κέρδισε με 1-0 τη Βέροια και αυτόματα η Καλαμάτα πέρασε μόνη στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Κέρθι στο 30' και παρότι στο υπόλοιπο διάστημα υπήρξαν πολλές εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες, το σκορ δεν άλλαξε. Η «βασίλισσα»... άγγιξε την ισοφάριση στο 42' με τον Κάνουλα, ενώ στο 58' ο Βοσνιάδης αντέδρασε σωστά στην κεφαλιά του Χαντί και δεν επέτρεψε στους «αργοναύτες» να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ο ίδιος στο 73' παραλίγο να σημειώσει ένα πανέμορφο γκολ με λόμπα από τα 20 μέτρα όμως ο γκολκίπερ της Βέροιας αντέδρασε και πάλι σωστά, ενώ στις καθυστερήσεις ο Σιμόνι έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση.

Καβάλα (Δερμιτζάκης): Δημιζάς, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Στίκας, Καθάριος (66′ Μελισσόπουλος), Γαβριηλίδης, Κέρθι, Βόσαλικ, Χαντί (77′ Ορφανίδης), Μαρκόπουλος (86′ Αρναούτογλου).
Βέροια (Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Μαραγκός, Στάμου (64′ Χαντζάρας), Πεταυράκης, Βεργώνης (75′ Μπλέτσας), Ταΐρης, Πέντα, Σκαθαρούδης (56′ Σιμόνι), Κανούλας, Πασάς.

Ασπρόπυργος - Αιγάλεω 1-1

Χωρίς νικητή έληξε το ματς του Ασπρόπυργου με το Αιγάλεω, όπου όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 37΄με τον Κάκκο, όμως το «Σίτι» ισοφάρισε λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Τσιλιγκίρη. Ο Ασπρόπυργος θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, όμως στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ζγκρούρι αστόχησε απέναντι από τον Σικαλιά, ενώ στο 58' είχε δοκάρι με τον Σρέτσκοβιτς.

Ασπρόπυργος (Βαζάκας): Παναγόπουλος, Γκογκούδης, Ιωαννίδης, Λογοθέτης, Ζώνας, Ζαχαρός, Κάκκο, Γκατζολάρι, Βασιλείου, Ζγκούρη, Σρέτσκοβιτς.
Αιγάλεω (Καραδήμος): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Σπυρόπουλος, Παπανικόλας (20′ Συριόπουλος), Γκότοβος, Τσίτσαρης, Μπαξεβάνου, Κατσικογιάννης (75′ Ροτζέριο), Πετρόπουλος, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα (60′ Τσαφταρίδης).

Ο.Φ.Ι. - Διαγόρας Ρόδου 0-0

Εντός έδρας... γκέλα για τον Ο.Φ. Ιεράπετρας που έμεινε στο 0-0 με τον Διαγόρα Ρόδου κι έχασε την ευκαιρία να μείνει μαζί με την Καλαμάτα στη κορυφή, έχοντας πλέον για συγκάτοικο στη δεύτερη θέση τα Τρίκαλα.

Οι γηπεδούχοι, δεν είχαν καλό πρόσωπο στην αναμέτρηση, με τους Ροδίτες να έχουν τις καλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι και να απειλούν με το διπλό. Τον Διαγόρα, δεν τον επηρέασε το γεγονός πως από το 35' έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγο αποβολής του Καζνέτση, και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 70' και στο 84' να φύγει με το διπλό. Τελικά, το 0-0 έμεινε ανάμεσα στις δύο ομάδες.

ΟΦ Ιεράπετρας (Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης (76′ Μέμος), Χιντζίδης, Σέχου, Τζελέπης, Σμίλτος, Βογιατζής (39′ Παπαδόπουλος), Σκόνδρας, Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος, Αναστασόπουλος (56′ Μηνάς).
Διαγόρας (Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Κασνέτση, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Κέρι (87′ Παρέχο), Μπουρλάκης (76′ Γλυνός), Μπαρμπαρούσης.

ΠΟ Τριγλία - Τρίκαλα 0-1

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν τα Τρίκαλα, μετά την δύσκολη εκτός έδρας νίκη επί του ΠΟ Τριγλία με 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι, ήταν ανώτεροι από τα πρώτα λεπτά, χάνοντας δύο ευκαιρίες στο 4' και στο 37', αλλά με το 0-0 να μένει στα πρώτα 45 λεπτά. Το παιχνίδι έδειχνε πως θα λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα, με τα Τρίκαλα να έχουν τις ευκαιρίες του ματς και να βρίσκουν τελικά το γκολ στο 90' με τον Λώττα που πέρασε ως αλλαγή στο ματς.

ΠΟ Τρίγλια (Γεωργιάδης): Βούρας, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγουρής, Μιλκούδης, Σαρβανίδης, Παπαδημητρίου, Έππας (70′ Μενικάλι), Ζορμπάς, Μαντζίρης, Λεμονής.
Τρίκαλα (Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Ντόσης, Γιαννίτσης, Βέρτζος (78′ Παπαγεωργίου), Ριζογιάννης, Τεγούσης, Τσίπρας, Σταματής (67′ Λώττας), Άλεξιτς, Πελάεθ.

Ιάλυσος - Νίκη Βόλου 1-0

Σάββατο 19/10

Καλαμάτα - Ιωνικός 1-0

Ολυμπιακός Βόλου - Θεσπρωτός 1-1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα