Καλαμάτα - Ιωνικός 1-0

Gazzetta team
Καλαμάτα - Ιωνικός 1-0

bet365

Τη νίκη με 1-0 πήρε η Καλαμάτα στο ντέρμπι με τον Ιωνικό στο πρώτο παιχνίδι της τετάρτης αγωνιστικής της Football League.

Τις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα έφτασε η Καλαμάτα, που κέρδισε τον Ιωνικό 1-0 στο πρώτο ματς της τέταρτης αγωνιστικής στη Football League και παρέμεινε στη κορυφή του πρωταθλήματος έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Σε ένα παιχνίδι με φάσεις κι από τις δύο πλευρές, οι γηπεδούχοι έδειξαν περισσότερη θέληση για τη νίκη και ήταν ανώτεροι με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας. Το γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση, σημείωσε ο Στεργίδης που εκμεταλλεύτηκε λάθος αμυντικού και τερματοφύλακα του Ιωνικού και προ κενής εστίας έκανε το 1-0 στο 57'.

Οι φιλοξενούμενοι, έψαξαν την ισοφάριση κι έφτασαν κοντά σε αυτή στο 63' με κεφαλιά του Καλλέργη να αποκρούεται από τον Στεφανάκο και στην επαναφορά ο Κρητικός να μην μπορεί να κερδίσει τον αντίπαλο γκολκίπερ. Κάπως έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Μάκος, Ιντζίδης, Τσουβαλτσίδης (78’ Τσιβεκελίδης), Γαλούπης, Ζαχαρόπουλος, Μπάμπης (66’ Δήμος), Οσμάναγκιτς, Βουκμίροβιτς, Στεργίδης, Ράκιτς (81’ Αλεξόπουλος).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Γκούφας, Παπατζίκος (45’ Μακρίδης), Ιωάννου, Φουρλάνος, Τιεντσέ, Γκοτσούλιας, Καλλέργης, Ντάγκρας (70’ Καλογέρης), Κρητικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα