Football League: Συγκεντρώνει έσοδα για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ

Gazzetta team
Football League: Συγκεντρώνει έσοδα για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ

bet365

Σπουδαία πρωτοβουλία πήρε η Football League, η οποία με τη σύμφωνη γνώμη και των 14 ομάδων θα τοποθετήσει ειδικούς κουμπαράδες έξω από κάθε γήπεδο στα ματς της 4ης αγωνιστικής για χάρη του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Στο πλευρό του Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη στέκεται σύσσωμη η Football League. Μετά από ομόφωνη απόφαση και των 14 ομάδων, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει μέρος των εσόδων από τους επερχόμενους αγώνες του Σαββατοκύριακου για να συνεισφέρει στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να μαζευτούν τα χρήματα για το μικρό αγόρι προκειμένου να μεταβεί στις ΗΠΑ και να ξεκινήσει την πολυδάπανη θεραπεία του.

Πώς θα το κάνει αυτό; Τοποθετώντας ειδικούς κουμπαράδες έξω από κάθε ένα εκ των επτά γηπέδων όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής κι έτσι οι φίλαθλοι θα μπορούν να διαθέσουν το ποσό της αρεσκείας τους και να στηρίξουν το σπουδαίο εγχείρημα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της λίγκας:

«Σε ένα σαββατοκύριακο αγάπης, η Football League αποφάσισε να συμμετάσχει στην πανελλήνια προσπάθεια για να μεταβεί ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ Γλωσσιώτης στη Βοστώνη για τη θεραπεία της Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας τύπου Ι (SMA I) από την οποία πάσχει.

Με τη σύμφωνη γνώμη και των 14 ΠΑΕ, έξω από κάθε γήπεδο της 4ης αγωνιστικής θα τοποθετηθεί ειδικός κουμπαράς και το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα κατατεθεί απευθείας στον ειδικό λογαριασμό της MDA Ελλάς.

Μπορούμε να ενισχύσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια συνδράμοντας στους κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Ασπροπύργου, το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, το Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού Βόλου, το Δημοτικό Στάδιο «Οικονομίδειο» Ρόδου, το Δημοτικό «Ανθή Καραγιάννη» Καβάλας, το Δημοτικό γήπεδο Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής και το Δημοτικό «Βουζουνεράκειο» Ιεράπετρας».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα