Νίκη Αιγάλεω στο ντεμπούτο Καραδήμου

Gazzetta team
Νίκη Αιγάλεω στο ντεμπούτο Καραδήμου

bet365

Την πρώτη του νίκη στην φετινή football league πέτυχε το Αιγάλεω επικρατώντας του Ιάλυσου με 1-0 στο ντεμπούτο του Λουκά Καραδήμου. Πέρασε από Νίκαια και ανέβηκε κορυφή η Ιεράπετρα, ισοπαλία στο Βόλο για Καλαμάτα.

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Λουκά Καραδήμο στο πάγκο του Αιγάλεω. Ο έμπειρος προπονητής οδήγησε την ομάδα του σε νίκη επί του Ιάλυσου με 1-0, μια νίκη που ήταν και η πρώτη στην φετινή Football League. Το γκολ που έκρινε την συνάντηση πέτυχε ο Μπαξεβάνος στο 38'.

Αιγάλεω (Καραδήμος): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Μαγκάκης, Παπανικόλας, Γκότοβος, Λάμπρου, Μπαξεβάνος, Κατσικογιάννης, Πετρόπουλος, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα.

Ιάλυσος (Καραμπετάκης): Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τριποτσέρης, Γεωργίου, Ρεκλείτης, Χατζηδίμπας, Αυγενικού, Νατσιόπουλος, Μαρτσάκης, Χειμωνέτος, Μπαρέττας

Πρώτη απώλεια για Καλαμάτα

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, η Καλαμάτα είχε την 3η αγωνιστική την πρώτη της βαθμολογική απώλεια. Η «Μαύρη Θύελλα» αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τη Νίκη στο Βόλο, σε ένα ματς στο οποίο και οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Από την άλλη η Νίκη με την ισοπαλία αυτή έφτασε τους 4 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον Ροχάνο στο 53' με τους Καλαματιανούς να ισοφαρίζουν με τον Οσμάναγκιτς στο 72' με εκτέλεση πέναλτι. Ο σκόρερ της Καλαμάτας είχε και προσπάθεια στο δοκάρι, όπως και ο Ιντζίδης για τους γηπεδούχους.

Νίκη Βόλου (Χοβέ): Αποστολίδης, Κυριακίδης (44′ Ιορδανίδης), Καμπαγέρο, Αλιατίδης, Βοσνιάδης (76′ Κυριακίδης Σ.), Μπαλάφας (16′ Παγώνης), Τσιώλης, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Κρουθ, Ροχάνο

Καλαμάτα (Βούζας): Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης, Ζαχαρόπουλος (60′ Ράκιτς), Στεργίδης, Γαλούπης, Μπάμπης, Κουιρουκίδης (78′ Δήμος), Μάκος, Οσμάναγκιτς (83′ Καζβιρόπουλος), Ιντζίδης, Βουκμίροβιτς

Πάτησε κορυφή η Ιεράπετρα

Πετυχαίνοντας την δεύτερη νίκη της σε τρεις αγωνιστικές και κρατώντας το αήττητο σερί της, η Ιεράπετρα ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League. Οι Κρητικοί επικράτησαν μέσα στη Νίκαια του Ιωνικού με 1-0, που με την σειρά του αν αυτός έπαιρνε το τρίποντο θα έφτανε τους 7α βαθμούς και την κορυφή, αλλά δεν τα κατάφερε. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Αποστολόπουλος στο 32'.

Ιωνικός (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Γκοτσούλιας, Καλλέργης (64′ Ντάγκρας), Παπουτσογιαννόπουλος, Γκούφας, Μάναλης (64′ Παπατζίκος), Ιωάννου, Τιέντσε, Φουρλάνος (84′ Μανωλάς), Κρητικός

ΟΦ Ιεράπετρας (Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Χιντζίδης, Σέχου, Τζέλεπης, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας (78′ Παπαδόπουλος), Κατσικοκέρης (90′ Μπάμπης), Αποστολόπουλος (44′ Μηνάς), Αναστασόπουλος

Συνέχισε αήττητη η Βέροια

Παρά το ότι ισοφαρίστηκε στο 73ο λεπτό από τον Παπαδημητρίου, η Βέροια πήρε την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Τριγλίας, με την οποία έφτασε τους επτά βαθμούς και έπιασε στην κορυφή Καλαμάτα και ΟΦ Ιεράπετρας. Το «χρυσό γκολ» για τους «κυανέρυθρους» πέτυχε ο Κανούλας στο 80', δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του μετά το γρήγορο 1-0, από το 2ο λεπτό με τον Ζούρκο κι έτσι άφησε τους φιλοξενούμενους στους 3 βαθμούς.

Βέροια (Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Ταϊρης, Ζούρκος Ν. (7′ λ.τρ. Χατζάρας), Μπλέτσας (74′ Σκαθαρούδης), Πασάς, Κανούλας, Σιμόνι.

ΠΟ Τρίγλια (Γεωργιάδης): Βούρας, Ζώτος, Κουρελάς, Σγουρής, Μιλκούδης, Σαρβανίδης, Ευθυμιάδης, Έππας, Ζορμπάς, Μαντζίρης, Λεμονής.

Πρώτη νίκη με «τεσσάρα» ο Διαγόρας

Την πιο άνετη επικράτηση της 3ης αγωνιστικής πέτυχε ο Διαγόρας. Οι Ροδίτες δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα και με πρωταγωνιστή τον Γεωργίου (26', 54', 94') ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη, με 4-1 επίτου Θεσπρωτού ο οποίος παραμένει ουραγός στην κατάταξη χωρίς βαθμό. Ο Κέρι χρίστηκε σκόρερ στο 3-0 των γηπεδούχων στο 78', με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν απλά με πέναλτι του Ντάλα Κόστα δέκα λεπτά αργότερα.

Διαγόρας (Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Καρπαθάκης, Προβατίδης, Ηλιάδης, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Μπέλερης, Μπουρλάκης, Γεωργίου, Κέρι, Μπαρμπαρούσης

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βιγιαφάνε, Δημητρούλας, Νταλά Κόστα, Σερβιδάκης, Νόνης, Σταυρίδης, Κολτσίδας, Μπίκας, Ευθυμίου, Κόλλας

Η βαθμολογία μετά από τρεις αγωνιστικές:

  1. Καλαμάτα 7

  2. Βέροια 7

  3. ΟΦ Ιεράπετρας 7

  4. Τρίκαλα 5

  5. Διαγόρας 4

  6. Καβάλα 4

  7. Ιωνικός 4

  8. Νίκη Βόλου 4

  9. Ένωση Ασπροπύργου 4

  10. Αιγάλεω 4

  11. ΠΟ Τρίγλιας 4

  12. Ολυμπιακός Βόλου 2

  13. Ιαλυσός 1

  14. Θεσπρωτός 0

Η επόμενη αγωνιστική:

Καλαμάτα – Ιωνικός Νίκαιας (19/10)

ΟΦ Ιεράπετρας – Διαγόρας (19/10)

Ολυμπιακός Βόλου – Θεσπρωτός (20/10)

Ιαλυσός – Νίκη Βόλου (20/10)

ΠΟ Τριγλίας – Τρίκαλα (20/10)

Ένωση Ασπροπύργου – Αιγάλεω (20/10)

Καβάλα – Βέροια (20/10)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα