Πρώτες νίκες για ΟΦΙ, Ιωνικό, Τρίκαλα, Τριγλία και Βέροια

Gazzetta team
Πρώτες νίκες για ΟΦΙ, Ιωνικό, Τρίκαλα, Τριγλία και Βέροια

bet365

Το πρωτάθλημα της Football League συνεχίστηκε την Κυριακή, με ΟΦ Ιεράπετρας, Ιωνικό, Τρίκαλα, Βέροια και Τριγλία να πανηγυρίζουν τις πρώτες τους νίκες.

Καλαμάτα – Ιάλυσος 2-0

Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Καλαμάτα που επικράτησε εντός έδρας του Ιάλυσου 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, όταν στο 17' ο Φράγκος με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Το πρώτο ημίχρονο παρά τις ευκαιρίες που είχαν και οι δύο ομάδες, έληξε τελικά ισόπαλο 0-0.

Στην πρώτη φάση της επανάληψης, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν και το γκολ που έψαχναν. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μάκος με πλασέ άνοιξε το σκορ για την Καλαμάτα στο 48', η οποία στο 50' είχε και δοκάρι με τον Τσουβαλτσίδη. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Κουιρουκίδης στο 78'.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Πάντος, Τσουβαλτσίδης, Γαλούπης, Ιντζίδης, Ζαχαρόπουλος, Μπάμπης, Στεργίδης, Μάκος, Κουιρουκίδης (76' Ράκιτς), Βουκμίροβιτς (80' Καζβιρόπουλος), Αλεξόπουλος (56' Οσμάναγκιτς).

ΙΑΛΥΣΟΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τριποτσέρης, Πατινιώτης, Ρεκλείτης (84' Παπαδόπουλος), Χατζηδίμπας, Αυγενικού, Νατσιόπουλος (63' Κουγιός), Μαρτσάκης, Χειμωνέτος, Φράγκος (56' Μπαρέττας).

ΟΦΙ-Νίκη Βόλου 2-1

Νίκη για τον ΟΦ Ιεράπετρας στη Κρήτη με 2-1 επί της Νίκης Βόλου πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι γηπεδούχοι, βρήκαν δίχτυα στο 24' με τον Κατσικοκέρη, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ. Αυτή ήταν και η μοναδική φάση στο πρώτο 45λεπτο...

Το δεύτερο ημίχρον ξεκίνησε με τον Χιντζίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ να σκοράρει στο 51' και να κάνει το 1-0 για τον ΟΦ Ιεράπετρας. Έξι λεπτά αργότερα, ο Αποστολόπουλος βγήκε στην κόντρα και πλάσαρε για το 2-0 των γηπεδούχων. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Μασκουνιάν στο 90' κι ενώ στο 74' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ροχάνο, αλλά και στο 84' τους ακυρώθηκε γκολ του Κρουθ για επιθετικό φάουλ.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Χιντζίδης, Σέχου, Τζελέπης, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας (79' Μπάμπης), Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος (75' Μηνάς), Αναστασόπουλος (90'+2' Μάγκας).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ισαάκ Χοβέ): Αποστολίδης, Κ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος (69' Ιορδανίδης), Αλιατίδης, Παγώνης, Μπαλάφας (64' Μασκουνιάν), Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία (85' Τσιώλης), Κρουθ, Ροχάνο.

Ολυμπιακός Βόλου – Βέροια 0-2

Πρώτη νίκη για την Βέροια στη Football League, η οποία επικράτησε εκτός έδρας 0-2 του Ολυμπιακού Βόλου σε ένα παιχνίδι που έγινε στη Λάρισα.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, αλλά και χωρίς φάσεις και όλα έγιναν στην επανάληψη...

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι από το 52' έπαιζαν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Πέντα με δεύτερη κίτρινη. Η Βέροια όμως ήταν ανώτεροι και κατάφερε στο 84' να κάνει το 0-1 με τον Πασά, ο οποίος στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 0-2 με την Βέροια να παίρνει μια δημαντική εκτός έδρας νίκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός (89' Πόζογλου), Τσιάρας (73' Ντούνης), Σκοπελίτης, Ρόκας, Τσίτας, Στεφάνοβιτς (63' Κουτσιανικούλης), Ράντι.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Μπλέτσας, Βεργώνης (75' Πασάς), Πέντα, Μεληκιώτης (64' Σκαθαρούδης), Κανούλας (70' Ταΐρης), Σιμόνι.

Τριγλία – Ασπρόπυργος 2-0

Την πρώτη της νίκη στις επαγγελματικές κατηγορίες πανηγύρισε η Τριγλία απέναντι στον Ασπρόπυργο. Η ομάδα της Χαλκιδικής, επικράτησε 2-0 χάρη σε δύο τέρματα που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, ο Ευθυμιάδης άνοιξε το σκορ στο 56', ενώ ο Ζορμπάς στο 71' διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Βούρας, Μενικάλι (63’ Σαρβανίδης), Κουρέλλας, Σγούρης, Μιλκούδης, Τσεμπερίδης, Ευθυμιάδης, Έππας (66’ Ζώτος), Ζορμπάς (84’ Αμαραντίδης), Μαντζίρης, Λεμονής.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκίνης, Νικολακάκης (80’ Κάκκο), Ιωαννίδης, Καμπούρης, Ζώνας, Νικολάου (56΄Ζαχαρός), Βασιλείου, Γκουγκούδης, Πίντο (39’ Ζγκούρη), Γκατζολάρι, Σρέτσκοβιτς.

Διαγόρας – Τρίκαλα 1-2

Την πρώτη τους νίκη πήραν και τα Τρίκαλα, που πέρασαν από την Ρόδο επικρατώντας του Διαγόρου 1-2.

Οι γηπεδούχοι, είχαν μόλις στο 3' δοκάρι με τον Μπαρμπαρούση και είδαν τα Τρίκαλα να ανοίγουν το σκορ στο 39' με πέναλτι. Ο Ριζογιάννης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Πελάθε από τον Μανωλάκη κι έκανε το 0-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Διαγόρας, έβγαλε αντίδραση και στο 57' έφτασε στην ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέρι. Το τελικό 1-2 για τα Τρίκαλα, έγραψε ο Λώττας στο 79'.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Μανωλάκης, Ηλιάδης (82’ Πατσαρούχας), Καρπαθάκης, Παρέχο, Ναβαλόν (46’ Mπουρλάκης), Μπέλερης, Μπαρμπαρούσης, Κέρι, Γεωργίου (66’ Γλυνός).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντούσης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Τεγούσης, Τσίπρας, Γρηγορόπουλος (71’ Άλεξιτς), Σταματής (77’ Παπαγεωργίου), Ριζογιάννης, Πέλαεθ (64’ Λώττας)

Θεσπρωτός – Ιωνικός 0-2

Πρώτη νίκη για τον Ιωνικό στο πρωτάθλημα της Football League! Οι Νικαιώτες, επικράτησε 0-2 του Θεσπρωτού με τα δύο γκολ να έρχονται στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες φάσεις και οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Στην επανάληψη όμως, οι Νικαιώτες κατάφεραν και βρήκαν δύο γκολ. Αρχικά στο 48', ο Κρητικός εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, βρήκε στην πλάτη του Κίναλη και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Το 0-2, έγινε στο 65' όταν ο Μανάλης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Βιγιαφάνιε, Σταυριδης, Νόνης, Σερβιλάκης, Κολτσίδας, Μπίκας, Ευθυμίου, Γώγος, Ραμιρεζ (62’ Ντάλα Κόστα), Κολλάς.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Γκοτσούλιας, Κρητικός, Καλλέργης, Παπουτσογιαννοπουλος, Γκούφας, Μάναλης, Ιωάννου, Τιεντσέ, Φουρλάνος, Μουστάκης

Σάββατο 5/10

Καβάλα - Αιγάλεω 0-0

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα