Καβάλα - Αιγάλεω 0-0

Gazzetta team
Καβάλα - Αιγάλεω 0-0

bet365

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της Football League ανάμεσα σε Καβάλα κι Αιγάλεω, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μοναδική ευκαιρία στο 92' με τον Πετρόπουλο και τους γηπεδούχους να τελειώνουν την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Καβάλας με το Αιγάλεω, με τις δύο ομάδες να μένουν στο στείρο 0-0. Σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση, οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους ευκαιρίες για κάποιο γκολ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν στο πρώτο ημίχρονο παράπονα από την διαιτησία του Σιδηρόπουλου.

Ο ρέφερι όμως, στην επανάληψη άφησε με 10 ποδοσφαιριστές την Καβάλα δείχνοντας την κόκκινη κάρτα στον Καζαντζίδη στο 58' όταν αυτός ανέτρεψε τον Τσίτσαρη που ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Από εκεί και πέρα το Αιγάλεω κυριάρχησε κι λίγο έλειψε να φύγει με το διπλό από την Καβάλα, αλλά ο Πετρόπουλος στο 92' προ κενής εστίας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ!

Οι συνθέσεις:

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Στίκας, Γαβριηλίδης, Μελισσόπουλος (85’ Αρναούτογλου), Κέρθι, Βόσαλικ, Χαντί (63’ Ορφανίδης), Β. Παπαδόπουλος (73’ Μαρκόπουλος).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Πέτρος Δημητρίου): Σικαλιάς, Τσαφταρίδης, Σπυρόπουλος, Παπανικόλας, Γκότοβος, Λάμπρου, Χατζηιωαννίδης (73’ Συριόπουλος), Σταματάκης (76’ Φαρινόλα), Πετρόπουλος, Τσίτσαρης (85' Μάρτινς), Τσιλιγκίρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα