Ηρακλής: «Έκλεισε» Τζελίδη, επιστρέφουν Μπαντής και Παπαστεριανός

Ηρακλής: «Έκλεισε» Τζελίδη, επιστρέφουν Μπαντής και Παπαστεριανός

Gazzetta team
Ηρακλής: «Έκλεισε» Τζελίδη, επιστρέφουν Μπαντής και Παπαστεριανός

bet365

Ο Ηρακλής προχώρησε στην πρώτη του μεταγραφή για τη νέα σεζόν με τον 22χρονο αμυντικό, Λάζαρο Τζελίδη, ενώ σε διαδικασία επιστροφής στο Καυτανζόγλειο βρίσκονται και οι Γιώργος Μπαντής και Μανώλης Παπαστεριανός.

Ο «Γηραιός» επιχειρεί να συγκροτήσει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν, με τον Λάζαρο Τζελίδη να αποτελεί την πρώτη κίνηση. Ο 22χρονος, που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ως αμυντικός μέσος, βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου στη Μίκρα και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του.

Εξάλλου τα κυανόλευκα ετοιμάζονται να φορέσουν ξανά ο Γιώργος Μπαντής και ο Μανώλης Παπαστεριανός. Ο 34χρονος τερματοφύλακας, που έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία, αποδέχθηκε την πρόταση του Ηρακλή κι ετοιμάζεται να επιστρέψει στις τάξεις του έπειτα από οκτώ χρόνια, με την απόκτησή του να αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά τις επόμενες ημέρες. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Μανώλη Παπαστεριανό, που επίσης έπειτα από τη σεζόν 2010/11 θα παίξει ξανά για την ομάδα που τον ανέδειξε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα