Και εγένετο Καλαμάτα 2019

Και εγένετο Καλαμάτα 2019

Gazzetta team
Και εγένετο Καλαμάτα 2019

bet365

Σε ΠΑΕ συστάθηκε η Καλαμάτα με ονομασία «Καλαμάτα 2019» μετά την προγραμματισμένη γενική συνέλευση της Τρίτης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ραντεβού με την ιστορία της είχε σήμερα ο Π.Σ » Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ » και μετά την προγραμματισμένη γενική συνέλευση που έγινε στην αίθουσα »Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» της Νομαρχίας αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής:

Πρώτον: Σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) με την διακριτική επωνυμία Π.Α.Ε. Π.Σ. »Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019». Δεύτερον : Δημιουργία μετοχικού κεφαλαίου που ανέρχεται στο ύψος των 50.000 ευρώ και αξία μετοχής 1 ευρώ. Τρίτον : Δημιουργία προσωρινής πενταμελούς διοικούσας επιτροπής η οποία αποτελείται από τους Κους Πρασσά Γεώργιο, Παπαδημητρίου Χρήστος, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Σπανός Δημήτρης και Σταθόπουλος Μιχάλης.

Οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει η προεργασία είχε ήδη γίνει και η ομάδα μας τρέχει τα γραφειοκρατικά ζητήματα έτσι ώστε όλα να είναι νομότυπα και η Μαύρη Θύελλα να γυρίσει σελίδα ξεκινώντας το ταξίδι της».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα