Απόλλων Λάρισας: Ανακοίνωσε Νούσιο

Gazzetta team
Απόλλων Λάρισας: Ανακοίνωσε Νούσιο

bet365

Την απόκτηση του Βαγγέλη Νούσιου ανακοίνωσε η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού Βαγγέλη Νούσιου.
Ο Βαγγέλης θεωρείται δικαιολογημένα σαν ένα από τα καλύτερα ταλέντα που έβγαλε την τελευταία τριετία το λαρισινό ποδόσφαιρο.

Ξεκίνησε από τα μικρά τμήματα της Α.Ε.Λ., ενώ έγινε επαγγελματίας στην ΠΑΕ όπου παίρνοντας χρόνο συμμετοχής ιδίως τα τελευταία δύο χρόνια, έδειξε τις απίστευτες ποδοσφαιρικές του αρετές.

Ο Νούσιος είναι γέννημα θρέμα Λαρισαίος και έχει γεννηθεί στις 07/06/1998.

Μόλις έμεινε ελεύθερος από την Α.Ε.Λ. δεν άργησε να συμφωνήσει με την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας μένοντας ουσιαστικά στο σπίτι του και στην πόλη του.

Στόχος του Απόλλωνα είναι να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους επαγγελματίες Λαρισαίους ποδοσφαιριστές στο δυναμικό του, γι αυτό και αυτήν την στιγμή με τον Βαγγέλη Νούσιο, αυτός ο αριθμός αυξάνεται στους 13!

Ήτοι οι Χατζής, Σκούπρας, Καμπέρης, Βαγενάς, Γαρυφαλλόπουλος, Κακάμης, Γκουντρουμπής, Τασιούλης, Κοντοθανάσης, Σουλιώτης, Λίταινας, Κωστούλας και Νούσιος.

Ο Νούσιος υπέγραψε στα νέα γραφεία της ΠΑΕ στο κέντρο της πόλης, συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας διάρκειας δύο ετών παρουσία του εκπροσώπου του, κ. Βασίλη Βάνη και του υπεύθυνου της οικονομικής διαχείρισης της ομάδος, κ. Αχιλλέα Σακελλαρίου.

"Καλώς όρισες Βαγγέλη στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας και ας αποδείξεις έμπρακτα σε όλους τους φιλάθλους την εμπιστοσύνη μας, στο πρόσωπο σου"

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα