Βέροια: «Αναληθές το δελτίο Τύπου του Σαββάτου»

Βέροια: «Αναληθές το δελτίο Τύπου του Σαββάτου»

Gazzetta team
Βέροια: «Αναληθές το δελτίο Τύπου του Σαββάτου»

bet365

Η ΠΑΕ Βέροια εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί πως το δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε το Σάββατο και μιλούσε για αλλαγή σήματος και χρωμάτων ήταν αναληθές, ενώ ανακοίνωσε και 15 ανακοινώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Το δελτίο τύπου που δόθηκε στην δημοσιότητα είναι αναληθές και αποτελεί προιόν παραποίησης. Στάλθηκε από λογαριασμό που δεν αντιστοιχεί στην ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019.

Παρακαλώ τα προηγούμενα δημοσιεύματα και δελτία τύπου που αφορούν την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ 2019 να διαγραφούν. Το μοναδικό και πραγματικό δελτίο τύπου εκ της προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ 2019 είναι το εξής:

Παρακαλώ οποιαδήποτε πληροφόρηση από διαφορετικό λογιαριασμό πλην του συγκεκριμένου να μην λαμβάνεται υπόψιν των παραληπτών.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Μπίκας

Υπεύθυνος τύπου ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019.

Σας ενημερώνουμε πως ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της μετατροπής της ομάδος μας σε ΠΑΕ, με την επωνυμία «ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ 2019», καθώς και πως κατά τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδος αναμένεται να υπερκαλυφθεί το μετοχικό της κεφάλαιο. Επίσης, σας ανακοινώνουμε πως κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδος, ολοκληρώθηκαν οι συμφωνίες μεταξύ της ομάδος μας και των κάτωθι ποδοσφαιριστών, για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020:

Αλέξανδρος Βεργώνης
Αλέξανδρος Ζούρκος
Αργύρης Μουρατίδης
Αστέριος Μουχάλης
Γιάννης Ιωάννου
Γιώργος Σκαθαρούδης
Γιώργος Μπλέτσας
Γιώργος Βασίλτσης
Δημήτρης Μεληκιώτης
Δημοσθένης Χαντζάρας
Δούκας Λεφίδης
Λάμπρος Ταϊρης
Πρόδρομος Μπλατσιώτης
Σάκης Κανούλας
Στέλιος Μαραγκός».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα