Χατζησάββας στο gazzetta.gr: «Eμεινα στο Διαγόρα για την άνοδο»

Χατζησάββας στο gazzetta.gr: «Eμεινα στο Διαγόρα για την άνοδο»

Χατζησάββας στο gazzetta.gr: «Eμεινα στο Διαγόρα για την άνοδο»

bet365

Ο Χρήστος Χατζησάββας, το «κανόνι» και ηγέτης του Διαγόρα Ρόδου μίλησε στο gazzetta.gr για την απόφασή του να παραμείνει στο «νησί των Ιπποτών»!

Σε 26 ματς (πρωτάθλημα και Κύπελλο), ο Χρήστος Χατζησάββας μέτρησε 14 γκολ και 10 ασίστ. Η χρονιά μαγική τόσο για τον ίδιο όσο και για το Διαγόρα, ο οποίος στα μπαράζ με την Καλαμάτα πήρε την άνοδο στη Football League.

Ο ηγέτης της ομάδας του «σμαραγδένιου νησιού» μίλησε στο gazzetta.gr για την απόφασή του να παραμείνει στην ομάδα και εξέφρασε το στόχο για τη νέα σεζόν που δεν είναι άλλος από την άνοδο.

«Η απόφασή μου να παραμείνω στην ομάδα ήταν πολύ εύκολη. Είχαμε μια ονειρεμένη σεζόν, πήραμε την άνοδο και τα καλύτερα είναι μπροστά μας, ακόμη δεν τα έχουμε ζήσει όλα στο Διαγόρα. Άπαντες θέλουμε την άνοδο στη Super League 2, δεν μας αρκεί να τερματίσουμε απλά ψηλά.

Στη συνάντηση που είχα με τους ανθρώπους της ομάδας ένιωσα την εκτίμηση και το σεβασμό προς το πρόσωπό που. Εδώ είμαι πολύ καλά, περνάω υπέροχα και από την ομάδα μας προσφέρεται ό,τι θέλουμε ώστε να έχουμε το μυαλό μας μόνο στη δουλειά μας. Οι συνθήκες εδώ είναι ιδανικές και δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κανένα καλύτερο μέρος για να συνεχίσω την καριέρα μου.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω, εκτός από τη διοίκηση, το νέο τεχνικό της ομάδας Σούλη Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και να τον καλωσορίσω στην οικογένεια του Διαγόρα. Ο κόσμος να συνεχίσει να είναι κοντά μας και να μας στηρίζει, όλοι μαζί μπορούμε τα πάντα»!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα