Πετρόπουλος: Δεν μένει στον Ασπρόπυργο, στα πόδια του Αιγάλεω κι όχι μόνο!

Gazzetta team
Πετρόπουλος: Δεν μένει στον Ασπρόπυργο, στα πόδια του Αιγάλεω κι όχι μόνο!

bet365

Μετά το επιτυχημένο πέρασμα από τον Ασπρόπυργο, ο Αντώνης Πετρόπουλος αποφάσισε να αναζητήσει την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

Ο έμπειρος επιθετικός, από τη στιγμή που είδε ότι δεν μπορεί να καλυφθεί το υψηλό μπάτζετ του από τους νεοφώτιστους στη Football League, πήρε την απόφαση να πει «αντίο» και να βρει τον επόμενό του σταθμό.

Η είδηση αυτή, έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τον «Πετρογκόλ». Το Αιγάλεω, ομάδα όπου εκτόξευσε την καριέρα του με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του. Βέβαια το έργο των ανθρώπων της ομάδας των Δυτικών Συνοικιακών μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς ήδη τού έχει γίνει κρούση κι απ' άλλους συλλόγους που επιζητούν να βρουν στο πρόσωπό του ποιότητα κι εμπειρία, καθότι γνωρίζουν πως για την κατηγορία ο Πετρόπουλος αποτελεί πολυτέλεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα