Οι συμβουλές του Ρομπέρτο Κάρλος στην Παναχαϊκή!

Οι συμβουλές του Ρομπέρτο Κάρλος στην Παναχαϊκή!

bet365

Συνάντηση με τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και πρεσβευτή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρομπέρτο Κάρλος είχε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Σάκης Καλογερόπουλος.

Ο «ισχυρός άνδρας» της Παναχαϊκής βρέθηκε στην Ισπανία για υποθέσεις του συλλόγου και μάλιστα συναντήθηκε με τον Ρομπέρτο Κάρλος, με τον οποίο διατηρεί στενή φιλία. Ο Βραζιλιάνος έκανε το τραπέζι στον Καλογερόπουλο, δίνοντας τις συμβουλές του.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με τον παλαίμαχο διεθνή αστέρα της Βραζιλίας και της Ρεάλ Μαδρίτης Ρομπέρτο Κάρλος συναντήθηκε στην Ισπανία την Τρίτη (18/6) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 Σάκης Καλογερόπουλος.

Οι δύο άνδρες που διατηρούν στενή φιλία βρέθηκαν στο Σαντιάγο Μπερναμπέου (έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης) όπου γευμάτισαν, με τον Ρομπέρτο Κάρλος που πλέον είναι πρεσβευτής της Ρεάλ, να δίνει τις πολύτιμες συμβουλές του στον πρόεδρο της ομάδας μας, σχετικά με το πως πρέπει να λειτουργεί ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κλαμπ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα