Θέος: «Παλιά ΠΑΕ μόνο με συμμετοχή στη Super League 1»

Θέος: «Παλιά ΠΑΕ μόνο με συμμετοχή στη Super League 1»

Gazzetta team
Θέος: «Παλιά ΠΑΕ μόνο με συμμετοχή στη Super League 1»

bet365

Ο Φώτης Θέος, έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Ηρακλή να σκέφτεται την αναβίωση της παλιάς ΠΑΕ ως λύση στο αδιέξοδο που βρίσκεται η ομάδα, τονίζοντας πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ομάδα να αγωνιστεί στη Super League 1 με τροπολογία Παναχαϊκής.

Μετά το αδιέξοδο με τον Τομ Παπαδόπουλο ο οποίος φαίνεται να τα παρατά οριστικά από τον Ηρακλή, αλλά και τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου για αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ που ήταν πρόεδρος, στον «Γηραιό» σκέφτηκαν μέχρι και την επανενεργοποίηση της... αυθεντικής ΠΑΕ Ηρακλής!

Ο Φώτης Θέος είναι εκείνος που έχει αναλάβει να παρουσιάσει όλες τις πιθανές εκδοχές στον κόσμο του Ηρακλή. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου πως έχει αποπληρώσει όλες τις οφειλές της παλιάς ΠΑΕ προς το δημόσιο, έκαναν τους παράγοντες της ομάδας να σκέφτονται μέχρι και την επανενεργοποίηση της ΠΑΕ που διαλύθηκε όταν ήταν μεγαλομέτοχος ο Έλληνας τραγουδιστής.

Ωστόσο, ούτε αυτή η λύση φαίνεται να είναι εκείνη που θα επικρατήσει, καθώς το εγχείρημα αυτό μόνο απλό δεν είναι όπως ξεκαθάρισε ο Φώτης Θέος, που επίσης τόνισε πως για να γίνει αυτό ο Ηρακλής θα πρέπει να τοποθετηθεί στη Super League 1 με τροπολογία Παναχαϊκής. Υπενθυμίζουμε, πως αν τελικώς ο Ηρακλής δεν κατέβει στη Football League, την θέση του πιθανότατα θα πάρει η Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Φυσικά γνωρίζουμε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες με οφειλές προς ποδοσφαιριστές και εργαζομένους από εκείνη την ΠΑΕ. Και βεβαίως, δεν πρόκειται να εξετάσουμε την απόλυτη αναβίωσή της, έτσι απλά και άμεσα. Εκείνη η ΠΑΕ έχει τελειώσει. Δεν υφίσταται…

Η δική μας σκέψη, με βάση και τη νομική δικαίωση του Ηρακλή, που ακολούθησε την ηθική, στο θέμα του υποβιβασμού του 2011, είναι να εξετάσουμε αν υπάρχει η βούληση από τους αρμόδιους φορείς να κάνουν πρακτικά αποδεκτή αυτήν τη δικαίωσή, τοποθετώντας την ομάδα στη θέση, που της ανήκε στη Super League.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά και με την εφαρμογή και στη δική μας περίπτωση της τροπολογίας της Παναχαϊκής, την οποία εφήρμοσε ο Βασιλειάδης, ώστε να αγωνιστούμε στη μεγάλη κατηγορία, ως «πρωτογενής» ΠΑΕ Ηρακλής και με μηδενισμένα τα χρέη, όπως συνέβη και με την Παναχαϊκή…

Μόνο υπ’ αυτούς τους όρους εξετάζουμε τη συγκεκριμένη περίπτωση»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα