Φοφόνκα: «Κρίμα για τον Ηρακλή, θέλω να βοηθήσω»

Φοφόνκα: «Κρίμα για τον Ηρακλή, θέλω να βοηθήσω»

Gazzetta team
Φοφόνκα: «Κρίμα για τον Ηρακλή, θέλω να βοηθήσω»

bet365

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή μίλησε ο Έντερσον Φοφόνκα τονίζοντας πως θέλει να βοηθήσει τον «γηραιό», ενώ αναφέρθηκε και στον χαμό του φίλου του, Γιώργου Ξενίδη.

Αναλυτικά ο Φοφόνκα μιλώντας στον Arena FM ανέφερε τα εξής:

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή: «Κρίμα για τον Ηρακλή. Εμείς που αγαπάμε την ομάδα, στενοχωριόμαστε για αυτά που περνάει. Αυτά τα χρέη, είναι μεγάλα και δύσκολα να βρεθεί κάποιος άνθρωπος για να βοηθήσει την ομάδα. Δεν είναι εύκολη κατάσταση και τα τελευταία χρόνια ο Ηρακλής ταλαιπωρείται, πρέπει όμως να βρεθεί ένας άνθρωπος, που θα βάλει χρήματα και θα πληρώσει και τα παλαιότερα χρέη. Εγώ όσες φορές ήθελα να ασχοληθώ με τον Ηρακλή, ο Παπαθανασάκης δεν μου απαντούσε ποτέ. Δεν με ήθελε. Ο Κατσαμπής ήταν εκεί επίσης φέτος. Λεφτά να βάλουμε εμείς δεν έχουμε, αλλά θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Εμένα το πρόβλημά μου είναι ότι μένω μακριά».

Για τον ξαφνικό χαμό του Γιώργου Ξενίδη: «Ήταν ένα σοκ, όταν είδα στο Facebook το πρωί ότι ο Γιώργος έφυγε. Μακάρι να είναι καλά μαζί με τον Θεό και είμαι σίγουρος πως ο Ηρακλής έχασε έναν μεγάλο φίλαθλο. Ο Ξενίδης ήταν φίλαθλος του Ηρακλή. Ήταν από τους μοναδικούς παίκτες που αγαπάει την ομάδα τόσο πολύ. Έτσι είναι η ζωή όμως».

Για το επικείμενο Κόπα Αμέρικα: «Η Βραζιλία είναι πάντα φαβορί, παίζει και στην έδρα της. Δεν έχει τον Νεϊμάρ, είναι πλήγμα αυτό, αλλά οι ομάδες δεν πρέπει να εξαρτώνται από έναν παίκτη. Η Αργεντινή είναι πολύ καλή, επίσης και η Ουρουγουάη έχει κάνει πολύ καλή ομάδα. Αυτές οι τρεις ομάδες είναι τα φαβορί. Η Χιλή δεν νομίζω φέτος θα τα πάει καλά».

Για το γκολ που θυμάται περισσότερο από τον Ηρακλή: «Το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ όταν κερδίσαμε 0-1 στην Τούμπα, το 2006».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα