Τα είπαν για το οικονομικό κι όχι μόνο στη Football League

Gazzetta team
Τα είπαν για το οικονομικό κι όχι μόνο στη Football League

bet365

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Football League η πρώτη συνάντηση των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα με βασικό θέμα συζήτησης το οικονομικό...

Την πρώτη τους συνάντηση έκαναν οι 12 νέες ομάδες που θα συμμετέχουν στη Football League. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για τις Βέροια, Ιάλυσο, Διαγόρα, Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα, Ιωνικό, Αιγάλεω, ΟΦ Ιεράπετρας, Κρόνο Αργυράδων, Θεσπρωτό, Τρίγλια Χαλκιδικής και Ασπρόπυργο.

Οι ομάδες συζήτησαν για το οικονομικό και συμφώνησαν πως το ποσό των 130 χιλιάδων ευρώ ως έσοδο για κάθε ομάδα είναι μικρό και μια επιτροπή από εκπροσώπους οκτώ ομάδων μαζί με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο θα συναντηθεί την Τετάρτη με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. Εκεί θα γίνει πρόταση για αύξηση των εσόδων στις 350.000 ευρώ, 1η δόση να καταβληθεί πριν καν την σέντρα του πρωταθλήματος, ενώ θα συζητηθεί και η αύξηση του ποσοστού βοήθειας από τη Super League 1 και Super League 2.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε:

«Την πρώτη συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα Football League 2019-2020, είχε σήμερα ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος και οι αντιπρόεδροι της Διοργανώτριας κ.κ. Γιαννόπουλος και Σταμούλης. Παρούσες και οι 12 νέες ομάδες: Αιγάλεω, ΑΟ Καβάλα, ΑΠΣ Κρόνος Αργυράδων, Α.Σ Θεσπρωτός, Βέροια Π.Σ, ΓΑΣ Ιάλυσος, Διαγόρας Ρόδου, Ένωση Πανασπροπυργιακού – Δόξας Ασπροπύργου, Ιωνικός, Ολυμπιακός Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας, ΠΟ Τριγλία.

Μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση όπου τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν το επικείμενο πρωτάθλημα και την εύρυθμη λειτουργία του, αποφασίστηκε και κλείστηκε σχετική συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη αύριο στις 10 το πρωί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα