Η πορεία του Πλατανιά προς τα μπαράζ (vid)

Gazzetta team
Η πορεία του Πλατανιά προς τα μπαράζ (vid)

bet365

Ο Πλατανιάς θα παλέψει με τον ΟΦΗ στα μπαράζ για μια θέση στην Super League με τους Χανιώτες να ανεβάζουν ένα βίντεο με την πορεία τους στο πρωτάθλημα της Footbal League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση και το βίντεο έχουν ως εξής: «Λένε ότι αυτό που έχει αξία είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Το δικό μας ταξίδι στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, μόνο εύκολο δεν ήταν. Κάθε άλλο μάλιστα, καθώς ο Πλατανιάς για αλλού ξεκίνησε και αλλού τον έβγαλε τελικά ο δρόμος του.

Από το περασμένο καλοκαίρι, έγιναν πολλά. Ισως να μπορούσαν να είχαν γίνει ακόμα περισσότερα, αν περυσινά βάρη, δεν μας τραβούσαν πολλές φορές προς τα πίσω.

Όμως η θέληση, να βρει ο Πλατανιάς ξανά το δρόμο του, ήταν τόσο δυνατή, που τελικά κανείς δεν μπόρεσε να μας σταθεί εμπόδιο. Αν και η ομάδα χτίστηκε από το μηδέν, ήταν από το πρώτο κιόλας ματς σαν αυτοί οι παίκτες να έπαιζαν χρόνια μαζί.

Ο στόχος της παραμονής, έγινε στόχος δεκάδας. Και η δεκάδα μέσα από τις νίκες, έγινε δυάδα και τώρα το μπαράζ. Ολη τη χρονιά κοιτάξαμε ψηλά, τηρώντας την υπόσχεση που είχαμε δώσει στο ξεκίνημα, όταν καλούσαμε τους φιλάθλους των Χανίων στο να κάνουμε από κοινού αυτό το ταξίδι.

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς. Και εμείς τα καταφέραμε.

Ας θυμηθούμε στα δύο βίντεο που ακολουθούν τις καλύτερες στιγμές στη φετινή μας διαδρομή».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα