Ηρακλης: «Ευφάνταστα σενάρια για την παραχώρηση της ΠΑΕ»

Ηρακλης: «Ευφάνταστα σενάρια για την παραχώρηση της ΠΑΕ»

Gazzetta team
Ηρακλης: «Ευφάνταστα σενάρια για την παραχώρηση της ΠΑΕ»

bet365

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα σενάρια για παραχώρηση των μετοχών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής διαψεύδει δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδες και αναφέρεται στην εκχώρηση δικαιωμάτων της ΠΑΕ υπό μορφή μάνατζμεντ σε τρίτη εταιρεία.

Το συγκεκριμένο σενάριο είναι ανυπόστατο και μας δημιουργεί την υποψία ότι δημοσιεύτηκε προκειμένου να εξυπηρετήσει συμφέροντα τα οποία δεν είναι προς όφελος της ΠΑΕ Ηρακλής. Εκτός κι αν ο συντάκτης του είναι κακώς πληροφορημένος.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής παρακολουθεί καθημερινά τα τεκταινόμενα που αφορούν την ομάδα μας και διαθέτει την εμπειρία, τα στελέχη και τα αντανακλαστικά για να προστατεύσει τα συμφέροντα του Ηρακλή.

Κάθε μέρα προβαίνουμε σε μια σειρά ενεργειών με αποκλειστικό γνώμονα πάντα το συμφέρον της ομάδας. Τα αποτελέσματα των ενεργειών αυτών θα φανούν στο άμεσο μέλλον και θα ανακοινωθούν επίσημα από την ΠΑΕ Ηρακλής.

Οπότε όποιος άλλος πιστεύει ότι μπορεί να βρει πεδίον δόξης λαμπρό στην ΠΑΕ Ηρακλής ή οι εμπνευστές σεναρίων ας αλλάξουν ρότα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα