Τροΐζι: «Ο Ηρακλής θα πετύχει τον στόχο του»

Τροΐζι: «Ο Ηρακλής θα πετύχει τον στόχο του»

Gazzetta team
Τροΐζι: «Ο Ηρακλής θα πετύχει τον στόχο του»

bet365

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Βόλου ήταν ο προπονητής του Ηρακλή, Μαρσέλο Τροΐζι, δηλώνοντας σίγουρος πως η ομάδα του θα πετύχει τον στόχο της παραμονής στη Super League 2.

Ο «Γηραιός» επικράτησε των Θεσσαλών (2-0) στο Καυτανζόγλειο κι έκανε σημαντικό «βήμα» στην προσπάθεια να εξασφαλίσει την παρουσία του στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, όπως αυτή θα προκύψει μετά την επικείμενη αναδιάρθρωση.

Από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος τεχνικός εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα του θα πετύχει τον στόχο της στην τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι για εμάς και η νίκη, που πετύχαμε, ήταν πολύ σημαντική. Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα στην έδρα του Πλατανιά, αλλά έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Με μία νίκη μπορούμε να σωθούμε και αισιοδοξώ ότι θα τα καταφέρουμε.

Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών και στο τέλος πιστεύω ότι θα έχουμε εμείς μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή από τις άλλες ομάδες, που διεκδικούν την παραμονή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα