Απόλλων Λάρισας - Πλατανιάς 1-0: «Αγκάλιασε» το μπαράζ ο Απόλλων!

Gazzetta team
Απόλλων Λάρισας - Πλατανιάς 1-0: «Αγκάλιασε» το μπαράζ ο Απόλλων!

bet365

Ο Απόλλων Λάρισας ήταν ο νικητής στο ντέρμπι με τον Πλατανιά, με την ομάδα της Λάρισας να επικρατεί 1-0 και να βρίσκεται πλέον... αγκαλιά με το μπαράζ ανόδου.

Ο Απόλλων Λάρισας βρίσκεται πλέον αγκαλιά με το μπαράζ ανόδου, μετά τη νίκη του 1-0 επί του Πλατανιά στο ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής στη Football League.

Η ομάδα της Λάρισας, έδειξε καλύτερο πρόσωπο για 70 λεπτά και κατάφερε να πάρει μια υπέρ πολύτιμη νίκη που τον έβαλε σε θέση οδηγού για την δεύτερη θέση και το μπαράζ. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες, σημείωσε μόλις στο 2' ο Λουκάο, με τους Λαρισαίους να ελέγχουν το πρώτο ημίχρονο.

Από την άλλη ο Πλατανιάς, πίεσε ψάχνοντας την ισοφάρισε το τελευταίο 20λεπτο κι είχε αρκετές ευκαιρίες να πάρει τον βαθμό που θα έβαζε εκείνον σε θέση οδηγού για τα μπαράζ. Στις μεγαλύτερες από αυτές, το δοκάρι και ο Μαντζάρης τον σταμάτησαν. Αρχικά στο 72' ο Ποζατζίδης εκτέλεσε φάουλ κι είδε την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι, ενώ στο 91' ο γκολκίπερ της Λάρισας έκανε την επέμβαση της σεζόν για την ομάδα του, όταν ο Γουέις σέντραρε, ο Μπιανκόνι πήρε την κεφαλιά κι είδε τον Μαντζάρη με υπερένταση να σώζει πάνω στη γραμμή!

Πλέον ο Απόλλων Λάρισας είναι στη δεύτερη θέση με 54 βαθμούς, με τον Πλατανιά στην τρίτη με 52, με τους Κρητικούς να θέλουν δική τους νίκη επί του Ηρακλή κι ήττα του Απόλλωνα από τον Ηρόδοτο την τελευταία αγωνιστική για να προσπεράσουν.

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρας, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Λίταινας (87′ Κοντοές), Ράμος, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Λουκάο, Τασιουλής (70′ Γκουντρουμπής), Μπραμπίγια (45′ λ.τρ. Μαρκολίνο).

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκολτζ, Ουές, Ποζατζίδης Σ., Τσαμούρης (58′ Παπουτσογιαννόπουλος), Ρουσσάκης, Μποσέτι, Λουκίνας, Παπανικολάου, Μπιανκόνι, Μπόρχες, Κόρτσαμ (83′ Λάζιτς).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα