Αποχή και ανακοίνωση των παικτών του Ηρακλή: «Ζητούμε άμεση εξόφληση των οφειλών»

Αποχή και ανακοίνωση των παικτών του Ηρακλή: «Ζητούμε άμεση εξόφληση των οφειλών»

Gazzetta team
Αποχή και ανακοίνωση των παικτών του Ηρακλή: «Ζητούμε άμεση εξόφληση των οφειλών»

bet365

Σε αποχή προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, που εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία κάνουν λόγο για οφειλές άνω του 50%, εκφράζοντας το αίτημά τους για άμεση εξόφληση.

Σε αποχή από τη σημερινή προπόνηση προχώρησαν οι παίκτες του «Γηραιού», διαμαρτυρόμενοι για τα χρήματα που τους οφείλονται.

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν, ανέφεραν τους λόγους που τους οδήγησαν στη σχετική απόφαση, όμως παράλληλα τόνισαν πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, στα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας στη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή θέλουμε, μέσω της παρακάτω κοινής ανακοίνωσής μας, να απευθυνθούμε δημόσια στη διοίκηση της ομάδας, αλλά και να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για τα όσα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα.

Τα οποία, το τονίζουμε αυτό, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν για εμάς δικαιολογία και δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες που μας αναλογούν, για την αγωνιστική πορεία της ομάδας. Τις αναλαμβάνουμε πλήρως και υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα δύο παιχνίδια που απομένουν. Από τους φιλάθλους μας ζητάμε μόνο να μας στηρίξουν, όπως άλλωστε πράττουν από την αρχή του πρωταθλήματος.

Την ίδια στιγμή όμως δεν δύναται να παραληφθεί το γεγονός πως έχουμε λάβει λιγότερα από τα μισά χρήματα που έπρεπε να μας έχουν καταβληθεί, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις συναδέλφων μας που έχουν λάβει μόλις το 20% των συμφωνηθέντων απολαβών τους. Ουδείς πρέπει να λησμονεί πως είμαστε επαγγελματίες και μέσω του ποδοσφαίρου κερδίζουμε τα προς το ζην, τόσο για εμάς όσο και για τις οικογένειές μας.

Ζητούμε λοιπόν από τη διοίκηση να διευθετήσει άμεσα μέρος των οφειλών που υπάρχουν, όχι μόνο προς εμάς, αλλά και στους υπαλλήλους της ΠΑΕ, που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα και βρίσκονται σε αντίστοιχη δυσχερή θέση.

Η σημερινή μας αποχή ήταν το «μήνυμα» πως δεν υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια υπομονής.

Με εκτίμηση και σεβασμό προς την ιστορία του συλλόγου,

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα