Ηρακλής - Τρίκαλα 1-0

Gazzetta team
Ηρακλής - Τρίκαλα 1-0

bet365

Ο Γηραιός μπήκε σε τροχιά Super League 2, μετά τη σημερινή του χιτσκοκική νίκη (1-0) επί των Τρικάλων.

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Νίκη που τον βάζει σε τροχιά Super League 2 πήρε σήμερα ο Ηρακλής, καθώς επικράτησε με 1-0 των Τρικάλων, χάρη σε γκολ του Ζιαμπάρη δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Οι δύο ομάδες είχαν στο πρώτο ημίχρονο από μία καλή στιγμή. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ στο 29', όταν μετά από λάθος του Κωστούλα, ο Καπός βγήκε τετ α τετ με τον Καχριμάν, αλλά ο Σέρβος γκολκίπερ τον «νίκησε». Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Γηραιός «άγγιξε» το γκολ, αλλά πρώτα ο Ρόβας και μετά ο Κωστούλας από πλεονεκτική θέση, απέτυχαν να σκοράρουν.

Στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στα πρώτα λεπτά είχαν δύο καλές στιγμές με τον Ρόβα. Στο 59' διαμαρτυρήθηκαν έντονα για υπόδειξη του ίδιου παίκτη σε θέση οφ σάιντ, ενώ στο 87' οι «Σακαφλιάδες» βρέθηκαν κοντά στο 1-0, αλλά ο Καχριμάν «σταμάτησε» τον Συμελίδη στο μεταξύ τους τετ α τετ. Τελικά ο Ηρακλής «λυτρώθηκε» στις καθυστερήσεις, όταν ο Ζιαμπάρης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Παναγιωτούδη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ταϊρη.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καχριμάν, Κουτρομάνος (70΄ Νιάμπουγιου), Μουνιόθ, Ζιαμπάρης, Στάμου, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Καθάριος (46΄ Μπορίκο), Ντούνης, Ρόβας (80΄ Τσίπρας), Περόνε

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Τριανταφυλλόπουλος, Τσιμίκας (79΄ Κούλπας), Μαρκόφσκι (68΄ Ράντι), Συμελίδης, Καπός (90΄+3΄ Σισέ).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα