«Διπλό» στον Βόλο και στο κόλπο της δεύτερης θέσης ο Απόλλων Λάρισας

Gazzetta team
«Διπλό» στον Βόλο και στο κόλπο της δεύτερης θέσης ο Απόλλων Λάρισας

bet365

Ο Απόλλων Λάρισας πήρε τη νίκη στην έδρα του Βόλου με 1-3 και παρέμεινε στο «κυνήγι» της δεύτερης θέσης, στο -1 από τον Πλατανιά. Βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού ο Ηρόδοτος, που επικράτησε του Αιγινιακού με 4-2, στο «μηδέν» Καραϊσκάκης και ΑΟΧ Κισσαμικός.

Οι Θεσσαλοί κατάφεραν να πανηγυρίσουν το «τρίποντο» έπειτα από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες και παρέμεινε «ζωντανός» στην προσπάθεια να εξασφαλίσει τη θέση των μπαράζ για τη Super League 1. O Bόλος πήρε το προβάδισμα με τον Ηλιόπουλο να ευστοχεί σε απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 38’, όμως ο Γκαλίτσιος με αυτογκόλ (56’) και ο Ράμος με σουτ (59’) ανέτρεψαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την κατάσταση. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μαρκολίνο στο 88’, ολοκληρώνοντας τη μεγάλη νίκη της ομάδας του. Πλέον ο Απόλλων έχει 51 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον δεύτερο Πλατανιά, που νωρίτερα νίκησε με 4-3 την Παναχαϊκή.

Βόλος (Φεράντο): Μπουργάνης (86′ Κραβαρίτης), Ντεντάκης, Καρρίκι (72′ Πίσπας), Ν’ Γκουέμ, Γκαλίτσιος, Καμπαγέρο, Γκαρσία, Πέντα (61′ Λούκας), Κότο, Ηλιόπουλος, Μάντζης

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Καρατάσιος, Κοντοές, Χατζής, Λούκας Ράμος, Λίταινας, Γκουντρουμπής (46′ Τασιούλης), Πολέτο (81′ Μαρκολίνο), Μπραμπίγια (71′ Μπιμάι).

ΟΛΑ «ΜΗΔΕΝ» ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Καραϊσκάκης και ΑΟΧ Κισσαμικός μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις, στο πιο κακό παιχνίδι της αγωνιστικής. Οι Αρτινοί μετρούν πια 39 βαθμούς, όντας στη 10η θέση και οριακά στη Super League 2 της επόμενης σεζόν, ενώ οι Κρητικοί έφτασαν στους 43 και στην 7η θέση.

Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης): Μέλκα, Καραγιαννίδης (18′ λ.τρ. Γυφτοκώστας), Παντίδος (46′ Μπαντέ), Ροντρίγκεθ, Καψάλης (74′ λ.τρ. Κάκκο), Παναγιώτου, Παπανίκου, Ψιάνος, Βουκμίροβιτς, Αλεκσιτς, Τζιώρας.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Σισέ, Ζιούλης, Φαζός, Κάσσος, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Μουμίν, Βρεττός (83′ Ρίσκι), Αρναρέλλης (65′ Σάλιακας), Χαλκιαδάκης (71′ Τόλι).

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΜΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ

Ο Ηρόδοτος - που παραμένει αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία - επικράτησε του ουραγού Αιγινιακού στην έδρα του με σκορ 4-2. Σκόρερ για τους νικητές ήταν οι εξής: 36′ Ηλιάδης, 49′ Γραικός, 56′ Νύκταρης πέναλτι και 79′ Γκούφας. Ο Αιγινιακός είχε προηγηθεί στο 12' με τον Ζανάκη και έβαλε γκολ και με τον Έππα στο 74'.

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Τσιλιγγίρης, Ζιώγας, Ανδρέου, Μουκίδης, Αργκιλέσι, Ζαμπορόφσκι (46’ Σιαλμάς), Ηλιάδης, Γραικός (60’ Χατζηλιάδης), Νύκταρης, Μπαρέτας (70′ Αγγελούδης), Γκούφας.

Αιγινιακός (Καρατζά): Καραγκιόζης, Τοπαλίδης Σ., Πετρούσης, Ζήσης (64′ Πιαστόπουλος), Στάνιτς, Δελκόσκι, Πολύζος, Έππας, Παπαδόπουλος, Ζανάκης (39′ λ.τρ. Τοπαλίδης Μ.), Κούστα (69′ Αλ Χαρντάν)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα