Football League: Οι «μάχες» για μια θέση στη Super League και στη Super League 2

Νίκος Μαρούδας
Football League: Οι «μάχες» για μια θέση στη Super League και στη Super League 2

bet365

Το πρωτάθλημα της Football League έχει μπει στην τελική του ευθεία και τέσσερις ομάδες μάχονται για το μπαράζ ανόδου, ενώ τρεις για μια θέση στη Super League 2.

Επιστροφή χρημάτων* στο Γουότφορντ - Άρσεναλ και σούπερ αποδόσεις στην Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τρεις αγωνιστικές έχουν μείνει στη Football League, που για κάποιες ομάδες είναι δύο μιας και παίρνουν στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων. Σε αυτές τις ομάδες ανήκει και ο Εργοτέλης, ο οποίος από εδώ και στο εξής στο κείμενο αυτό θα αναφέρεται πως έχει 47 βαθμούς κι όχι 44 όπως έχει χωρίς το τρίποντο με τον Αήττητο.

Η μάχη στη Football League τόσο για την δεύτερη θέση, όσο και για την 10η που οδηγεί στη Super League 2 καλά κρατεί και θα κρατήσει μέχρι τέλους. Στις επόμενες τρεις αγωνιστικές, Πλατανιάς (49 β.), Απόλλων Λάρισας (48 β.), Εργοτέλης (47 β. και δύο παιχνίδια ακόμα), Απόλλων Πόντου (46 β.) θα τα δώσουν όλα ώστε να βρεθούν στο μπαράζ ανόδου.

Στον αντίποδα, Δόξα Δράμας (39 β.), ΑΕ Καραϊσκάκης (38 β.) και Ηρακλής (36 β.) θα δώσουν την δική τους μάχη και μία εκ των τριών θα μείνει εκτός Super League 2, εκείνη που θα τερματίσει στην 11η θέση! Μια μάχη πολύ σημαντική για τον Ηρακλή, ο οποίος με άλλους στόχους ξεκίνησε την σεζόν και τελικά αυτή θα κλείσει... επιτυχημένη αν η ομάδα καταφέρει να βρεθεί την επόμενη σεζόν στην SL2.

Μάλιστα, αν χωρίσουμε αυτές τις ομάδες σε δύο γκρουπ, η μόνη ομάδα που δεν θα αντιμετωπίσει κάποια από το αντίθετο γκρουπ, είναι ο Απόλλων Λάρισας! Όλες οι υπόλοιπες έχουν τουλάχιστον ένα παιχνίδι με μία ομάδα από το άλλο γκρουπ που θα... καίγεται για τους δικούς της λόγους! Ο Εργοτέλης και τις δύο αγωνιστικές που έχει να δώσει ακόμα αντιμετωπίζει ομάδα από το γκρουπ που κυνηγάει θέση στη Super League 2!

Φυσικά, δεν λείπει και ντέρμπι μεταξύ των ομάδων των δύο γκρουπ. Το Απόλλων Λάρισας – Πλατανιάς την προτελευταία αγωνιστική, δεν αποκλείεται στο τέλος να είναι κι αυτό που θα κρίνει την δεύτερη θέση, μιας και αυτές οι δύο ομάδες είναι εκείνες που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθούν στη δεύτερη θέση.

Πάμε να δούμε για αρχή τι πρόγραμμα έχουν οι ομάδες που διεκδικούν την δεύτερη θέση:

Το πρόγραμμα του Πλατανιά

Πλατανιάς – Παναχαϊκή

Απόλλων Λάρισας – Πλατανιάς

Πλατανιάς – Ηρακλής

Το πρόγραμμα του Απόλλων Λάρισας

Βόλος – Απόλλων Λάρισας

Απόλλων Λάρισας – Πλατανιάς

Ηρόδοτος – Απόλλων Λάρισας

Το πρόγραμμα του Εργοτέλη

Αήττητος Σπάτων – Εργοτέλης 0-3 α.α.

Εργοτέλης – ΑΕ Καραϊσκάκης

Δόξα Δράμας – Εργοτέλης

Το πρόγραμμα του Απόλλων Πόντου

Δόξα Δράμας – Απόλλων Πόντου

Σπάρτη – Απόλλων Πόντου

Απόλλων Πόντου - ΑΟΧ Κισσαμικός

Πάμε τώρα να δούμε και το πρόγραμμα των ομάδων που θα παλέψουν για δύο θέσεις στη Super League 2:

Το πρόγραμμα της Δόξας Δράμας

Δόξα Δράμας – Απόλλων Πόντου

ΑΟΧ Κισσαμικός – Δόξα Δράμας

Δόξα Δράμας - Εργοτέλης

Το πρόγραμμα της ΑΕ Καραϊσκάκης

ΑΕ Καραϊσκάκης – ΑΟΧ Κισσαμικός

Εργοτέλης – ΑΕ Καραϊσκάκης

ΑΕ Καραϊσκάκης – Τρίκαλα

Το πρόγραμμα του Ηρακλή

Ηρακλής – Τρίκαλα

Ηρακλής – Βόλος

Πλατανιάς – Ηρακλής

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα