Στη Super League και μαθηματικά ο Βόλος!

Gazzetta team
Στη Super League και μαθηματικά ο Βόλος!

bet365

Ο Βόλος διέλυσε 6-0 τον Αιγινιακό και σφράγισε την παρθενική του άνοδο στη Super League. Γκέλα για τον Απόλλων Λάρισας που ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Εργοτέλη, στο 0-0 έμειναν Τρίκαλα - Παναχαϊκή και Καραϊσκάκης - Δόξα Δράμας, τεσσάρα (4-1) για τον Ηρόδοτο απέναντι στη Σπάρτη.

Εξάρα και Super League ο Βόλος!

Αγκαλιά με το πρωτάθλημα της Football League βρίσκεται ο Βόλος που μετά το 6-0 με τον Αιγινιακό, είναι και μαθηματικά στη Super League!

Το παιχνίδι στον Βόλο είχε έναν πρωταγωνιστή ο οποίος ήταν οι γηπεδούχοι. Το πρώτο ημίχρονο έμεινε χαμηλά στο σκορ με την ομάδα του Βόλου να κάνει το 1-0 στο 38' με εκτέλεση πέναλτι του Πίτου Γκαρσία. Ωστόσο, στην επανάληψη η νίκη πήρε διαστάσεις θριάμβου.

Ο Μάντζης, ήταν το πρόσωπο της επανάληψης, καθώς σκόραρε στο 63', στο 66' και στο 86' πετυχαίνοντας χατ τρικ. Τα άλλα δύο τέρματα του Βόλου για το τελικό 6-0 σημείωσε ο Φράγκος στο 69' και στο 71'.

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Πίτκας, Ντεντάκης, Κόκας, Γκαλίτσιος, Ενγκουέμ, Κότο (68' Πίσπας), Πίτου Γκαρσία (57' Πέντα), Λούκας, Καμπαγέρο, Ηλιόπουλος (62' Φράγκος), Μάντζης.

Αιγινιακός (Τζεμ Καρατζά): Καραγκιόζης, Σ. Τοπαλίδης, Στάνιτς, Πετρούσης, Προσκυνητόπουλος, Βελκόσκι, Πολύζος, Πιαστόπουλος, Τσολακίδης, Παπαδόπουλος, Κούστα.

Γκέλα με ισοπαλία για τον Απόλλωνα Λάρισας με τον Εργοτέλη

Ο Απόλλων Λάρισας δεν κατάφερε να κερδίσει τον Εργοτέλη, χάνοντας έτσι βαθμολογικό έδαφος στις πρώτες θέσεις της Football League με το τελικό 2-2. Παίζοντας στο γήπεδό του έμεινε πίσω στο σκορ από το πλασέ του Μανουσάκη στο 10ο λεπτό. Κατάφερε να ισοφαρίσει προτού κλείσει το α' μέρος με σουτ του Μπραμπίγια, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει το 2ο γκολ που θα του έδινε τη νίκη.

Στο 44' υπήρξαν μεγάλες διαμαρτυρίες από τον Εργοτέλη για γκολ που δεν μέτρησε λόγω υπόδειξης οφσάιντ. Το γκολ εφόσον μετρούσε θα ήταν ξανά του Μανουσάκη. Νωρίτερα και για την ακρίβεια στο 35' ο Απόλλων Λάρισας είχε ζητήσει πέναλτι. Στο 68' ο Εργοτέλης πέτυχε και 2ο τέρμα με σουτ του Τσέλιου μετά από πάσα του Ροβίθη στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα και στο 89' ο Απόλλων ισοφάρισε ξανά με τον Χατζή με κεφαλιά ενώ στο 87' οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει τετ α τετ με τον Ροβίθη. Και οι Κρητικοί πάντως παραμένουν ψηλά στη βαθμολογία καθώς ήταν ήδη στην πρώτη τετράδα της κατηγορίας.

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Μπραμπίγια, Λουκάο, Λύταινας, Μαρκολίνο & Πολέτο.

Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ, Μπουρσέλης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Μπρους, Τσέλιος, Οικονόμου, Μανουσάκης, Ιατρούδης & Κουάτενγκ (60′ Ροβίθης).

Ανώτερη η Δόξα αλλά δεν κέρδισε την ΑΕ Καραϊσκάκης

Σε παιχνίδι όπου οι Δραμινοί ήταν καλύτεροι και είχαν φάσεις δεν μπόρεσαν να κερδίσουν την ΑΕ Καραϊσκάκης. Στο 5' ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ που πέτυχε ο Σιώπης μετά από πάσα του Μάρτινς. Στο 24'ο Πεταυράκης έκανε τη σέντρα ο Σιώπης έπιασε την κεφαλιά και ο Μέλκα απέκρουσε.

Η Δόξα είχε και άλλες φάσεις στο α' και το β' μέρος. Στο 88' είχε μία τεράστια ευκαιρία. Ο Λεμονής έκανε την πάσα προς τον Κρουθ που βρέθηκε μόνος και αμαρκάριστος από καλή θέση αλλά έστειλε αρκετά άουτ την μπάλα. Εν τέλει έμεινε το 0-0. Βαθμολογικά έτσι και αλλιώς οι δύο ομάδες δεν ήταν καν στην πρώτη επτάδα.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης): Μέλκα, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καπίας, Παντίδος, Χρουσιέλ, Μασούρας (88′ Καραγιαννίδης), Ψιάνος, Χούσος (60′ Βουκμίροβιτς), Κάκκο & Τζιώρας.

Δόξα Δράμας (Σπανός): Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Ρουγκάλας, Καψάλης, Ανδρέου, Μακρής, Πατράλης (74′ Λεμιονής), Μπαϊκαρά (91′ Πέρεθ), Μάρτινς (81′ Κρουθ) & Δούμτσιος.

«Χ»αλάστηκαν και οι δύο στα Τρίκαλα

Τρίκαλα και Παναχαϊκή έμειναν στο ισόπαλο 0-0, με το αποτέλεσμα αυτό να μην κάνει σε καμία από τις δύο ομάδες.

Το παιχνίδι στα Τρίκαλα δεν είχε καλό ρυθμό, αν και οι δύο ομάδες θέλανε μόνο τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Παναχαϊκή μετά από αυτό το 0-0 έχασε έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να βρεθεί στη δεύτερη θέση, ενώ τα Τρίκαλα είδαν τον Ηρόδοτο να μειώνει την διαφορά στον πόντο!

ΑΟ Τρίκαλα (Κόστιτς): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Ντιαλό, Συριόπουλος, Τσιάρας, Λάσκαρης (81′ Σισέ), Τριανταφυλλάκος, Μαρκόφσκι (54′ Συμελίδης), Ράντι (75′ Σμυρλής), Τσιμίκας

Παναχαϊκή (Τσιώλης): Σούλης, Σταμόπουλος (8′ λ.τρ. Πολίμος), Πλέγας, Σωτηράκος, Μαυριάς (46′ Μωραΐτης), Ελευθεριάδης, Παπατόλιος, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Κυνηγόπουλος, Μοντιέλ (71′ Κολ)

Τεσσάρα ελπίδας για τον Ηρόδοτο

Ο Ηρόδοτος χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, επικράτησε της λειψής Σπάρτης (κατέβηκε στο παιχνίδι με 10 παίκτες) 4-1 και μείωσε την διαφορά από την 12η θέση που σε κρατάει στην κατηγορία, στον ένα βαθμό.

Μόλις στο 8', οι γηπεδούχοι άνοιξναν το σκορ με τον Αγγελούδη, με την απάντηση των φιλοξενούμενων να είναι άμεση, καθώς ο Καινούργιος στο 12' ισοφάρισε από τα 11 βήματα. Το 2-1 έγινε στο 28' με τον Μπαρέτα, ενώ στο 40' ο Αγγελούδης και πάλι διαμόρφωσε το 3-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο Σιαλμάς τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στην αναμέτρηση διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για την ομάδα της Κρήτης.

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Κασμερίδης, Γιαλούσης, Γραικός (55′ Σιαλμάς), Χατζηλιάδης, Ζιώγας, Αργκιλέσι, Νύκταρης, Μπαρέτας, Ηλιάδης, Γκούφας, Αγγελούδης.

Σπάρτη (Βάλης): Σφέτσος, Καλούσης, Φραγκούλης, Μαρσέλ, Τιέντσε, Τουρέ, Ζαχαριουδάκης, Δανδάκος, Καινούργιος, Φόμο.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα