Πλατανιάς - Κέρκυρα 2-0

Δημήτρης Τομαράς
Πλατανιάς - Κέρκυρα 2-0

bet365

Εξαιρετικός και ουσιαστικός ο Πλατανιάς επικράτησε με 2-0 της Κέρκυρας στην έδρα του και ανέβηκε στην 2η θέση της Football League φουλάροντας για την άνοδό του.

Δεδομένα δεν ήταν ένα αδιάφορο ματς και αναμφίβολα και οι δύο αντίπαλοι είχαν ισχυρό κίνητρο. Ωστόσο το ματς κρίθηκε με δύο υποδειγματικές επιθέσεις των Χανιωτών που αποθεώθηκαν από τον κόσμο τους αλλά και την φανερή αδυναμία των Φαιάκων να αξιοποιήσουν τις φάσεις που είχαν ειδικά στο β' μέρος. Ο Πλατανιάς με τη νίκη του αυτή με 2-0 επί της Κέρκυρας ανέβηκε έτσι 2ος στην Football League και φουλάρει για άνοδο.

Το σκορ άνοιξε νωρίς. Στο 9ο λεπτό μετά από πλαγιοκόπηση των Χανιωτών και πάσα στον Νίλι εκείνος με εξαιρερικό τρόπο και σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 1-0. Στο 86' ήρθε το 2-0 μετά από μία χαμένη φάση της Κέρκυρας.

Ο Πλατανιάς βγήκε με την μία στην επίθεση, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ποζατζίδη και εκείνος με ωραίο τελείωμα πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του αντίπαλου κίπερ. Στην συνέχεια η Κέρκυρα λόγω τραυματισμού είχε μείνει με δέκα για ένα διάστημα μέχρι το τέλος του ματς (σ.σ. που είχε έξι λεπτά καθυστερήσεων).

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτς, Ουές (69′ Παπουτσογιαννόπουλος), Τσαμούρης, Κόρτσαμ, Ποζατζίδης, Καραγκούνης (85′ Πουρτζιτίδης), Νίλι (75′ λ.τρ. Μάικιτς), Παπανικολάου, Μποσέτι, Λουκίνας & Μπιανκόνι.

Κέρκυρα (Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Αναστασίου (84′ Κόντος), Χαντάκιας, Θεοδωράκης, Ζορμπάς, Κρητικός, Μότα, Σιατραβάνης, Γεωργακόπουλος (64′ Πασάς) & Τουράμ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα