Aφαίρεση 3 βαθμών στην Κέρκυρα για οφειλή στον Ντιμιτρόφσκι

Gazzetta team
Aφαίρεση 3 βαθμών στην Κέρκυρα για οφειλή στον Ντιμιτρόφσκι

bet365

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε την αφαίρεση τριών βαθμών από την Κέρκυρα για οφειλή στον Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι, δίνοντάς της προθεσμία τριών ημερών ώστε να τον εξοφλήσει και να μην τεθεί σε ισχύ η απόφαση.

Οι παλιές «αμαρτίες» βαραίνουν τους Φαίακες, που βλέπουν τους κόπους τους στο γήπεδο να χάνονται λόγω οικονομικής κακοδιαχείρισης και συγκεκριμένα, λόγω οφειλών στον Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι.

Ο κεντρικός αμυντικός από τη Βόρεια Μακεδονία αγωνίστηκε 50 φορές για δυο σεζόν (2014/15, 2016/17) με τα χρώματά τους και κατήγγειλε πως του οφείλονται ακόμα χρήματα.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή του, αποφασίζοντας την αφαίρεση τριών βαθμών από την Κέρκυρα και την προθεσμία τριών ημερών για την πλήρη εξόφλησή του, ώστε να μην ενεργοποιηθεί η ποινή.

Η Κέρκυρα βρίσκεται στην 8η θέση της φετινής Football League με 38 βαθμούς σε 25 αγωνιστικές, στο -15 από τον πρώτο Βόλο και στο +18 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται την αίτηση του Vladimir Dimitrovski του Vlatko, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Α.Ο. Κασσιόπη ΠΑΕ. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 38/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 63/2018 τελεσίδικης απόφασης του Δικαστηρίου αυτού, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα