Βόλος - Ηρόδοτος 5-0

Gazzetta team
Βόλος - Ηρόδοτος 5-0

bet365

Ο Βόλος επικράτησε εύκολα του Ηρόδοτου με 5-0 για την 24η αγωνιστική της Football League και διατήρησε την άνετη πρωτιά του στη βαθμολογία. Χατ-τρικ ο Φράγκος.

Οι Θεσσαλοί παρουσιάζονται βελτιωμένοι εσχάτως, μετά το διάστημα ντεφορμαρίσματος που πέρασαν με αρκετά άσχημα αποτελέσματα και κόντρα στον Ηρόδοτο πήραν εύκολη νίκη με 5-0.

Ο Μάντζης (35’) άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Φεράντο, ενώ ο Φράγκος με σουτ στο 60’ διπλασίασε τα τέρματα του Βόλου. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε 10’ αργότερα για το 3-0, ενώ στο 76’ ο Κόκκορης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Φράγκος στις καθυστερήσεις.

Με το «τρίποντο» οι Βολιώτες έφτασαν στους 52, παραμένοντας με διαφορά στην πρώτη θέση της Football League. Αντίθετα ο Ηρόδοτος έμεινε στους 25 και στη ζώνη του υποβιβασμού.

Βόλος (Φεράντο): Πίτκας, Κόκας, Πίτου Γκαρσία, Δόρης, Κότο, Ηλιόπουλος (65’ Πίσπας), Καρρίκι, Λούκας Γκαρσία, Μάντζης, Ν’ Γκουέμ, Γκαλίτσιος

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Ξενοδόχοφ, Γιαλούσης, Γραικός, Χατζηλιάδης, Ανδρέου, Παπαγγελής, Κασαπάκης, Αργκιλέσι, Νύκταρης, Πίντο, Ζαμπορόφσκι

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα