«Σούπα» στα Χανιά, αντέδρασε η Κέρκυρα

Gazzetta team
«Σούπα» στα Χανιά, αντέδρασε η Κέρκυρα

bet365

Κακό παιχνίδι με βαθμολογική μοιρασιά διεξήχθη ανάμεσα σε Πλατανιά και Βόλο, που προστάτευσε τον βαθμό της ισοπαλίας παίζοντας με 10 για περίπου μισή ώρα. Εύκολη νίκη στο Αιγίνιο ο ΑΟΧ Κισσαμικός, πανηγύρισε η Κέρκυρα επί του Εργοτέλη, επιστροφή στα «τρίποντα» για τον Ηρόδοτο, που υπέταξε τα Τρίκαλα.

ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ Ο ΒΟΛΟΣ

Δίχως νίκη για τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι παρέμεινε ο πρωτοπόρος Βόλος, που έμεινε στο «μηδέν» κόντρα στον Πλατανιά στα Περιβόλια, ενώ από το 67’ έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Ντεντάκη. Με την ισοπαλία οι Θεσσαλοί δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας επί της Σπάρτης κι έφτασαν στους 49, ενδεχομένως όμως αύριο δουν τον Απόλλωνα Λάρισας (40) και τον Απόλλωνα Πόντου (39) ή την Παναχαϊκή (39) να μειώνουν έτι περισσότερο την απόστασή τους από την κορυφή. Από την πλευρά τους οι Χανιώτες έφτασαν τους 37.

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτς, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης (76′ Γκατζολάρι), Τσαμούρης, Παπανικολάου (88′ Λάζιτς), Μάικιτς (64′ Παπατσογιαννόπουλος), Καραγκούνης, Ποζατζίδης, Νίλι, Λουκίνας, Μπιανκόνι.

Βόλος (Φεράντο): Πίτκας, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Καρρίκι (57′ λ.τ Λούκας Γκαρσία), Ν’ Γκουέμ, Καμπαγιέρο, Δόρης, Πέντα, Ηλιόπουλος, Κότο (81′ Πίτου Γκαρσία), Μάντζης (90+3′ Κόκκορης).

«ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ» Η ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλη νίκη με 2-1 επί του Εργοτέλη πέτυχε η Κέρκυρα, πανηγυρίζοντας έπειτα από δυο σερί ήττες και ανεβαίνοντας ξανά στη βαθμολογία. Ο Έφορντ σκόραρε μόλις στο 1’ για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο ο Μότα (32’) έφερε το παιχνίδι στα ίσια και ο Σιατραβάνης (55’) έκανε την ανατροπή, με το σκορ να μην αλλάζει ως το τέλος. Πλέον οι Φαίακες έχουν 37, όσους και ο Πλατανιάς σην 5η θέση, ενώ οι Κρητικοί έμειναν στους 34.

Κέρκυρα (Αναστόπουλος): Kουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Ιωάννου, Θεοδωράκης, Κούρος, Κρητικός, Πασάς (68′ Λινάρδος), Κόντος, Σιατραβάνης, Ζορμπάς, Τουράμ.

Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Μπαχανάκ, Μαζουλουξής, Οικονόμου, Μπρους, Τσέλιος, Γροντής, Μανουσάκης, Ριοβίθης, Εφορντ

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΑ «ΤΡΙΠΟΝΤΑ» Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ

Ο Αργκιλέσι (49’) με σουτ άνοιξε το σκορ και παράλληλα «σημάδεψε» τη νίκη του Ηρόδοτου επί των Τρικάλων με 1-0. Έτσι οι Κρητικοί επέστρεψαν στις επιτυχίες κι έφτασαν τους Θεσσαλούς στους 25 βαθμούς, ανεβάζοντας την ένταση στη «μάχη» για το πλασάρισμα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, όπου οι δυο ομάδες «ισορροπούν».

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Τσιλιγγίρης, Γιάλουσης, Γραικός, Ανδρέου, Παπαγγελής, Αργκιλέσι, Ζαμπορόφσκι, Ηλιάδης, Μπαρέτας, Πίντο (83′ Μουκίδης), Αμαραντίδης (59′ Κασαπάκης).

ΑΟ Τρίκαλα (Κόστιτς): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Κούλπας, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Λάσκαρης, Μαρκόφσκι (71′ Ράντι), Τσιμίκας, Σμυρλής (71′ Σισέ).

«ΠΑΡΕΛΑΣΗ» ΤΟΥ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Σκοράροντας δυο φορές σε κάθε ημίχρονο, ο ΑΟΧ Κισσαμικός πήρε εύκολα τη νίκη εκτός έδρας επί του Αιγινιακού με 0-4, χάρη στους Κάσσο (28’), Αποστολόπουλο (45’ πεν) και Αρναρέλλη (58’, 75’). Με το «τρίποντο» οι Χανιώτες έφτασαν στους 34 βαθμούς, όσους έχει και ο Εργοτέλης στην 7η θέση, ενώ οι Μακεδόνες έμειναν στην τελευταία θέση με 13 βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα