Nortenos Patras: «Δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε σκεπτόμενους φιλάθλους»

Nortenos Patras: «Δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε σκεπτόμενους φιλάθλους»

Gazzetta team
Nortenos Patras: «Δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε σκεπτόμενους φιλάθλους»

bet365

Δριμύ «κατηγορώ» στη διοίκηση της Παναχαϊκής εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου, Nortenos, διερωτώμενοι για τις ενέργειές τους σχετικά με το μέλλον της ομάδας και τις κινήσεις γύρω από την εύρεση χορηγών για την ομάδα τους.

«Βαρύ» είναι το κλίμα στις τάξεις των Πατρινών, με την παραίτηση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας να αποτελεί ένα μόνο κομμάτι των παραπόνων που έχουν οι οπαδοί από τους χειρισμούς των διοικούντων.

Με ανάρτησή τους στο Facebook δεν έκρυψαν τη δυσφορία τους για το μέλος του Δ.Σ, Κώστα Χρυσανθόπουλο και τις κινήσεις για την εύρεση χορηγών, καθώς και συνολικά για το μέλλον του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κος Χρυσανθόπουλος σε επικοινωνία που είχε μαζί μας, μας ενημέρωσε οτι προαπαιτούμενο για να συναντηθεί, ο οποιοσδήποτε μέτοχος ή το Δ.Σ. μαζί μας, πρέπει να υπάρχει παρουσία ενός Χορηγού. Ο κύριος Χρυσανθόπουλος, που την Τετάρτη έβγαινε απο τα ρούχα του στο άκουσμα του Χορηγού, ευθυγραμμίστηκε στα κελεύσματα, κάποιων. Απορούμε, ότι ζητείται απο εμάς να κάνουμε διάλογο με εναν Χορηγό, που δεν κατέχει μετοχές και δεν εχει καμία θεσμική θέση στην ΠΑΕ ακόμα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο κο Αποστολόπουλο, αφού το ΦΕΚ δεν έχει δημοσιευτεί. Επιχειρηματίες-μέτοχοι άγονται και φέρονται, με βάση τις ορέξεις ενός χορηγού. Η στάση τους, ας κριθεί απο τον καθένα!

Σχετικά, με την αποβολή της ομαδας του Αήττητου θα θέλαμε να θέσουμε, κάποια λογικά ερωτήματα :

1) Διαθέτει νομικό τμήμα η ΠΑΕ;
Τι έπραξε;

2) Ηταν Αντιπρόεδρος της Football League,
ο κος Κώστας Μπακαλάρος;
Τι έπραξε;

3) Υπηρχε Διοικητικό Συμβούλιο;
Τι έπραξε;

Τι πράξατε, κύριοι; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!

Γιατί, Διοικητικά ήσασταν και είστε ανύπαρκτοι! Έχετε την δυνατότητα, κύριοι μέτοχοι να περνάτε την οποία γραμμή σας στα ΜΜΕ , λογω των επιχειρήσεων σας. Αλλά κύριοι, δεν έχετε την δύναμη να κοροϊδεύετε σκεπτόμενους φιλάθλους. Δεν γίνεται, να πάμε κόντρα στην λογική.
Είστε λίγοι και το αποδεικνύετε, σε κάθε ευκαιρία!

ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα