Αθώωση του Απόλλωνα Λάρισας από το Διαιτητικό Δικαστήριο

Gazzetta team
Αθώωση του Απόλλωνα Λάρισας από το Διαιτητικό Δικαστήριο

bet365

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε την αθώωση του Απόλλωνα Λάρισας στη δικαστική διαμάχη που είχε με την ερασιτεχνική ομάδα της Νέας Ιωνίας.

Η τελευταία ζητούσε τροφεία για τον Δημήτρη Τσικρικά, αλλά το Δικαστήριο απέρριψε κατά πλειοψηφία την προσφυγή, δημιουργώντας πλέον και δεδικασμένη απόφαση για άλλου είδους τέτοιες κινήσεις κατά ΠΑΕ, όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά από την πλευρά των Θεσσαλών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1. Απορρίπτει (κατά πλειοψηφία) την από 18/01/2019 προσφυγή του ερασιτεχνικού σωματείου με την επωνυμία Αθλητικός Σύλλογος Εκπαιδευτηρίων Κωστέα - Γείτονα κατά της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

2. Απορρίπτει (κατά πλειοψηφία) την από 14.01.2019 προσφυγή του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Αθλητικός Όμιλος Νέας Ιωνίας κατά της Π.Α.Ε. Απόλλων Λάρισας.

3. Δέχεται κατά πλειοψηφία την από 5-2-2019 προσφυγή του ερασιτεχνικού σωματείου με την επωνυμία Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών. Υποχρεώνει την καθ’ ης ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΕ Α.Γ.Σ. Αστέρας Τρίπολης να καταβάλει στο προσφεύγον – αιτούν αθλητικό σωματείο μέσω κατάθεσης στην ΕΠΟ, το ποσόν των είκοσι έξη χιλιάδων επτακοσίων είκοσι οκτώ Ευρώ και δέκα έξη λεπτών (26.728,16) Ευρώ, έντοκα από την επομένη της επίδοσης της προσφυγής και με το νόμιμο τόκο επιδικίας μέχρι την εξόφληση.

4. Δέχεται, κατά πλειοψηφία, εν μέρει την προσφυγή του αθλητικού ερασιτεχνικού σωματείου με την επωνυμία Α.Σ.Α.Π. Μπέμπηδες. Υποχρεώνει την καθής ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΕ Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. να καταβάλει στο προσφεύγον-αιτούν αθλητικό σωματείο, μέσω κατάθεσης στην ΕΠΟ, το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ, έντοκα, από την επομένη της επίδοση της προσφυγής στην καθής και με το νόμιμο τόκο επιδικίας μέχρι την εξόφληση. Απορρίπτει κατά πλειοψηφία, κατ’ ουσία, την πρόσθετη παρέμβαση της Superleague Ελλάδος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα