Τέλος και επίσημα ο Οφρυδόπουλος από την Παναχαϊκή

Τέλος και επίσημα ο Οφρυδόπουλος από την Παναχαϊκή

Gazzetta team
Τέλος και επίσημα ο Οφρυδόπουλος από την Παναχαϊκή

bet365

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, κάνοντας γνωστό ότι ο Χρήστος Καραπίτσος αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός τεχνικός.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά από 2,5 χρόνια αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε υποβάλλει την παραίτησή του στη διοίκηση του συλλόγου, η οποία ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Χρήστο Καραπίτσο να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί δημόσια τον πρώην πλέον προπονητή της, για την άριστη συνεργασία που είχαν τα τελευταία 2,5 χρόνια και του εύχεται καλή συνέχεια τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 καλωσορίζει στις τάξεις της τον Χρήστο Καραπίτσο, ο οποίος αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής και θα καθοδηγήσει την ομάδα μας στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου. Ο Χρήστος Καραπίτσος έχει υπηρετήσει στο παρελθόν την ομάδα μας ως ποδοσφαιριστής της».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα