Άσχημη η κατάσταση στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Άσχημη η κατάσταση στην Κέρκυρα

bet365

Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται πως πηγαίνουν τα πράγματα στην Κέρκυρα, με τους ποδοσφαιριστές να αρνούνται να προπονηθούν καθώς είναι αρκετούς μήνες απλήρωτοι.

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην Κέρκυρα. Η ομάδα του Ιονίου, εκτός από την κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει, έχει κι αρκετά εσωτερικά προβλήματα. Κύριο θέμα είναι φυσικά οι πληρωμές.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν πάρα πολύ καιρό να δουν το χρώμα του χρήματος, κάτι για το οποίο πήραν εγγυήσεις πως θα γίνει την Δευτέρα. Ωστόσο το ποσό που τους υποσχέθηκε πως θα μοιραστεί ήταν τόσο μικρό αναγκάζοντας τους ποδοσφαιριστές να κάνουν αποχή από τις προπονήσεις.

Μερικοί από τους απλήρωτους ποδοσφαιριστές μάλιστα, είναι σε τόσο δύσκολη θέση που κινδυνεύουν να τους διώξουν κι από τα σπίτια τους, καθώς χρωστούν ενοίκια. Έτσι, υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για προσφυγές κάτι που θα είναι... μαχαιριά στην καρδιά των «Φαιάκων» που ήδη τρέχουν να καλύψουν χρωστούμενα ποδοσφαιριστών που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα και κατέθεσαν προσφυγές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα