ΑΟΧ Κισσαμικός - Κέρκυρα 1-0

Νίκος Μαρούδας
ΑΟΧ Κισσαμικός - Κέρκυρα 1-0

bet365

Η τραγική εικόνα της Κέρκυρας συνεχίστηκε και στα Χανιά, με τους γηπεδούχους να την... σκοτώνουν στο 94' (1-0) με τέρμα του Παπαχρήστου.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός και ο... πρώην Αλέκος Βοσνιάδης, αποτελείωσαν το «πτώμα» της Κέρκυρας, η οποία πραγματοποίησε ακόμα μια τραγική εμφάνιση στα Χανιά και ηττήθηκε 1-0 στο 94' από τους Χανιώτες.

Οι γηπεδούχοι, ήταν ανώτεροι καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης στα Χανιά κι απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Κουτζαβασίλη στο πρώτο μέρος, με τον Έλληνα γκολκίπερ να κρατά το μηδέν σε όλες τις φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να απειλήσουν μόνο στο φινάλε του πρώτου μέρους με ένα σουτ του Λινάρδου.

Στην επανάληψη, η εικόνα της αναμέτρησης ήταν ίδια. Οι γηπεδούχοι είχαν στο μισό γήπεδο την Κέρκυρα και δημιουργούσαν την μία φάση πίσω από την άλλη, απέναντι σε μια ομάδα ανήμπορη να κάνει το παραμικρό. Ωστόσο το γκολ δεν ερχόταν κι έπρεπε να φτάσουμε στο 94' ώστε ο Παπαχρήστου ανενόχλητος από την μικρή περιοχή να πλασάρει για το 1-0. Αμέσως μετά ο Κουσκουνάς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν με 10 παίκτες μια νίκη που πλέον τους φέρνει αγκαλιά με την παραμονή.

Αντίθετα η Κέρκυρα φαίνεται να αποχαιρετά μια και καλή την δεύτερη θέση, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμα κι 7η μετά τα παιχνίδια της Κυριακής...

Οι συνθέσεις:

ΑΟΧ Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι (81′ Χαλκιαδάκης), Σισέ, Φαζός, Τεγούσης (85′ Καραγιάννης), Σελινιωτάκης, Μουμίν, Κάσσος, Βρεττός, Κουσκουνάς, Αρναρέλλης (59′ Παπαχρήστος).

Κέρκυρα (Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Τουράμ, Κούρος (69′ Πασάς), Κόντος, Ντα Μότα, Ιωάννου, Λινάρδος (61′ Ζορμπάς), Θεοδωράκης, Νίκιτς, Σιατραβάνης (81′ Γεωργακόπουλος).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα