Ρόκα: «Στην Ελλάδα μένουμε πολύ στη θεωρία και στο "αν"»

Ρόκα: «Στην Ελλάδα μένουμε πολύ στη θεωρία και στο "αν"»

Gazzetta team
Ρόκα: «Στην Ελλάδα μένουμε πολύ στη θεωρία και στο "αν"»

bet365

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη τους απέναντι στη Σπάρτη εκτός έδρας έδωσε ο Μανουέλ Ρόκα, που υπογράμμισε την πίεση που αυτοί αισθάνονται, αλλά και το γεγονός πως τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο.

Νίκη έπειτα από σχεδόν 1,5 μήνα πανηγύρισε ο Ηρακλής, που έφυγε με το «τρίποντο» (0-1) από τη Λακωνία για την 21η αγωνιστική της Football League κι έδωσε λόγους στον Ισπανό τεχνικό να αισιοδοξεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός προπονητής:

«Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς, που ήλθε και με παίκτη λιγότερο στο δεύτερο ημίχρονο, σε έναν αγώνα που είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες. Η αιτία (σ.σ των χαμένων ευκαιριών) είναι η πίεση που αισθάνονται τα παιδιά, αδυνατώντας, λόγω άγχους, να κατεβάσουν σφυγμούς, με συνέπεια να μην μπορούν να πετύχουν το γκολ.

Το "πρέπει" είναι πολύ δύσκολη κατάσταση. Αυτό το "πρέπει" οφείλουμε να το μετατρέψουμε σε δύναμη και αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο και σε δύναμη υποστήριξης ο κόσμος στην κερκίδα.

Αν έχουμε ηρεμία στον επιθετικό τομέα και πειθαρχία στην άμυνα θα έρθουν και άλλες νίκες στη συνέχεια. Με τον πανικό δεν μπορείς να κερδίσεις. Καμιά φορά τα παιχνίδια εξελίσσονται περίεργα. Για παράδειγμα, στον Κισσαμικό δεν είχαμε ευκαιρίες, αλλά πήραμε τη νίκη.

Ο στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλα τα άλλα είναι θεωρία και στην Ελλάδα μένουμε πολύ στη θεωρία και στο "αν". Είμαι απολύτως ικανοποιημένος από τα παιδιά, που τα δίνουν όλα μέσα στον αγώνα. Συγχαρητήρια στους παίκτες της Σπάρτης, που ενώ θα ήταν λογικό να είναι "ξενερωμένοι" με όσα συμβαίνουν στην ομάδα τους, πάλεψαν σκληρά μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όσο το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο πρέσαραν και έδωσαν δυνατές μάχες, ενώ στο τέλος προσπάθησαν να ισοφαρίσουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα