Σπάρτη-Ηρακλής 0-1

Gazzetta team
Σπάρτη-Ηρακλής 0-1

bet365

Παίζοντας με 10 παίκτες από το 66’, ο Ηρακλής βρήκε το γκολ που έψαχνε και χάρη στον Ορφανίδη έφυγε νικητής από τη Λακωνία με 0-1 επί της Σπάρτης, πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη έπειτα από 1,5 μήνα.

Στις 26 Ιανουαρίου ο Ηρακλής έφυγε νικητής από τον Βόλο, στην έκπληξη της αγωνιστικής. Έκτοτε όδευε από ισοπαλίες σε ήττες και τούμπαλιν, σκορπώντας τον προβληματισμό στο Καυτανζόγλειο και απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών.

Οι τελευταίοι βρήκαν τελικά στο παιχνίδι της Λακωνίας έναν λόγο για να πανηγυρίσουν, με την ομάδα τους να τα καταφέρνει κόντρα στις αντιξοότητες! Η Σπάρτη είχε αριθμητικό πλεονέκτημα για περίπου μισή ώρα, αφού ο Καζναφέρης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα (66’) κι άφησε τον «Γηραιό» με 10.

Τελικά η ομάδα του Ρόκα βρήκε τον τρόπο όχι μόνο να ανταπεξέλθει, αλλά και να αντιδράσει, με τον Ορφανίδη να σκοράρει στο 74’ και να χαρίζει τελικά το «τρίποντο» στην ομάδα του, που έφτασε τους 27 βαθμούς και προσπέρασε τον Καραϊσκάκη στη 10η θέση. Αντίθετα η Σπάρτη έμεινε στους 15 και πρότελευταία στη βαθμολογία.

Σπάρτη (Αποστολόπουλος): Πάντος, Αρώνης, Τσίμαν, Λώλος, Βαλμάς, Αγγελόπουλος, Παυλής, Τουρέ, Νάτσης, Τιράρ, Καινούργιος.

Ηρακλής (Ρόκα): Καχριμάν, Βιτλής, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Κουτρομάνος (61′ Ρόβας), Καζναφέρης, Παναγιωτούδης (72′ Ορφανούδης), Ντούνης, Κλέιτον, Γκναμπούγιου, Μπορίκο (76′ Παπαδόπουλος Γ.)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα