Πλατανιάς - Απόλλων Πόντου 3-1

Gazzetta team
Πλατανιάς - Απόλλων Πόντου 3-1

bet365

Την νίκη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Πόντου πήρε ο Πλατανιάς, που επικράτησε 3-1 και παραμένει σταθερά στη τρίτη θέση μια ανάσα πίσω από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Αποφασισμένος να διεκδικήσει για τα καλά την δεύτερη θέση της Football League φαίνεται ο Πλατανιάς, ο οποίος επικράτησε του Απόλλωνα Πόντου 3-1 και έμεινε σταθερά στην τρίτη θέση, μια ανάσα πίσω από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Οι Κρητικοί, άνοιξαν το σκορ στο 32' με τον Μπιανκόνι, αλλά η απάντηση ήταν άμεση με τον Σουντουρά με κεφαλιά να ισοφαρίζει στο 33'. Το 1-1 ήταν και το σκορ που σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 67', με δεύτερο τέρμα του Μπιανκόνι. Στο 78', οι Χανιώτες έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Καραγκούνη, όμως όχι απλά ο Απόλλων Πόντου δεν ισοφάρισε, αλλά στο 87' ο Μποσέτι διαμόρφωσε και το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Τάτσης): Βασιλειάδης, Ρουσσάκης, Τσαμούρης, Ποζατζίδης, Γκατσολάρι (75′ Μπουρζιτίδης), Μποσέτι, Ουέλς, Μάικιτς, Καραγκούνης, Λουκίνας (87′ Σμυρλάκης), Μπιανκόνι (90′ Λάζιτς).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Πάτας, Καλογέρης (82′ Δημητριάδης), Αμαραντίδης, Χασομέρης, Μπάμπης, Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Ολαϊτάν, Κυβελίδης

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα