Της γκέλας!

Gazzetta team
Της γκέλας!

bet365

Ήττες για Βόλο και Κέρκυρα στη Football League, με τον πρωτοπόρο να χάνει 1-0 από τον Απόλλων Πόντου και την Κέρκυρα 0-2 από τον Αήττητο Σπάτων που πήρε σημαντική ανάσα ενόψει της συνέχειας. Νίκες για ΑΟΧ Κισσαμικό και Καραϊσκάκη.

«ΣΤΟΠ» ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΒΟΛΕΣ

Τη δεύτερη ήττα του στη Football League γνώρισε ο Βόλος, φεύγοντας από τη Θεσσαλονίκη με τον Απόλλωνα Πόντου να πανηγυρίζει το τελικό 1-0 χάρη στο γκολ του Γεωργιάδη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες, έπειτα από την αποβολή του Ντεντάκη στο 74’ και του Ουνγιαλίδη στο 81’, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια της ομάδας του να αντιδράσει. Η θέση του Βόλου στην κορυφή της βαθμολογίας δεν απειλείται, με τη διαφορά από τον Απόλλωνα Λάρισας να έμεινε στους 11, ενώ για τον πέμπτο πλέον Απόλλωνα Πόντου (30β.) αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Πάτας, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Μπρίτο (72’ Κυβελίδης), Πουρτουλίδης, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Χασομέρης, Καλαϊτζίδης (94’ Τσουμάνης), Ολαϊτάν (94’ Μπάμπης)

ΝΠΣ Βόλος (Φεράντο): Πίτκας, Ντεντάκης, Δόρης, Γκαλίτσιος (69’ Κοκκόρης), Καμπαγέρο, Μάντζης, Πίτου, Ηλιόπουλος, Πέντα (63’ Φράγκος), Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης.

ΝΙΚΗ ΚΙ 8ΑΔΑ ΓΙΑ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ

Παιχνίδι γεμάτο φάσεις ήταν εκείνο του ΑΟΧ / Κισσαμικού με τα Τρίκαλα αλλά γκολ είχε προς το τέλος του. Μόλις στο 11' ο Σάλιακας είχε ένα σουτ έξω για τους Χανιώτες. Στο 15' ο ΑΟΧ / Κισσαμικός είχε μεγάλη φάση όταν ο Σισέ 'φάτσα' με το τέρμα έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Σε έναν όχι τόσο καλό αγωνιστικό χώρο στο 22' ο Καπός βρέθηκε στην περιοχή αλλά δεν πλάσαρε καλά απέναντι στον Παπαδόπουλο σε μία πολύ καλή στιγμή για τα Τρίκαλα.

Στο 43' ένα σουτ του Γκίνη για τους Κρητικούς έφυγε όυτ. Στο 46' ο Ρίσκι του ΑΟΧ / Κισσαμικού βγήκε τετ α τετ αλλά δεν σκόραρε. Στο 52' ο ίδιος παίκτης είχε χαμένη φάση. Στο 54' ο Σισέ των Τρικάλων αυτήν την φορά είχε φάση με σουτ. Στην συνέχεια ξεκίνησε και δυνατή βροχή, που δυσκόλεψε και άλλο τις ομάδες.

Στο 74' τα Τρίκαλα είχαν δοκάρι. Σέντρα του Σμυρλή από αριστερά με την μπάλα να βρίσκει το πόδι του Σισέ και μετά να έχει παράξενη τροχιά για να πάει δοκάρι και μετά έξω. Ακολούθως δυνάμωσε και ο αέρας. Εν τέλει στο 81' ο ΑΟΧ/Κισσαμικός βρήκε το γκολ. Ο Καραγιάννης μπήκε στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ταϊρη.

ΑΟΧ / Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σισέ, Φαζός, Παπαχρήστος, Γκίνη (78' Καραγιάννης), Μουμίν, Σάλιακας, Κάσσος (65' Αρναρέλλης), Ρίσκι (72' Βρεττός), Κουσκουνάς.

Τρίκαλα (Κόστιτς): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης (87' Λάσκαρης), Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Τσιμίκας, Καπός, Γουερέ (65' Σμυρλής), Σισέ.

ΣΗΚΩΣΕ «ΚΕΦΑΛΙ» Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

Την πρώτη του νίκη έπειτα από δυο συνεχόμενες ήττες και τρια παιχνίδια χωρίς θετικό αποτέλεσμα πέτυχαν οι Αρτινοί, που πανηγύρισαν το «τρίποντο» απέναντι στον Ηρόδοτο, χάρη στο γκολ του Άλεξιτς με κεφαλιά στο 18’. Το προβάδισμα διατηρήθηκε ως το τέλος, με τον Καραϊσκάκη να απομακρύνεται με +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, φτάνοντας στους 21. Αντίθετα οι Κρητικοί έμειναν στους 18, στην πρώτη ήττα έπειτα από τρεις σερί ισοπαλίες.

ΣΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ

Τεράστιο διπλό πήρε στην Κέρκυρα ο Αήττητος Σπάτων που επικράτησε 0-2 κι πήρε μια βαθιά ανάσα στη μάχη για παραμονή στην κατηγορία, αφήνοντας κι άλλο πίσω στη μάχη της δεύτερης θέσης τους «Φαίακες».

Το παιχνίδι άρχισε με τους γηπεδούχους να απειλούν με τον Πασά να αστοχεί στο 11'. Η Κέρκυρα ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στα πρώτα 45 λεπτά αλλά το γκολ δεν ήρθε με αποτέλεσμα να το... πληρώσει στην επανάληψη.

Οι φιλοξενούμενοι, στην πρώτη φάση που δημιούργησαν βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα με τον Λύρα στο 64', ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σπυρόπουλος έχασε ευκαιρία και για το 0-2. Παρά τις αλλαγές στα πρόσωπα, οι «Φαίακες» δεν μπόρεσαν να αλλάξουν πολλά στην εικόνα τους και ο Αήττητος το εκμεταλλεύτηκε φτάνοντας στο 88' στο 0-2 με τον Ταμπάκη.

Κέρκυρα (Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Χαντάκιας, Πασάς (66′ Σιατραβάνης), Ν. Κρητικός, Αναστασίου, Κόντος, Νίκιτς, Ζορμπάς (66′ Λινάρδος), Στ. Κρητικός

Αήττητος Σπάτων (Δημητρίου): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Χατζηιωαννίδης, Αφράτης, Αποστολόπουλος, Λύρας, Λάμπρου, Σταματάκης, Κάιο, Ρούνεϊ

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα