Δόξα Δράμας - Πλατανιάς 2-2

Gazzetta team
Δόξα Δράμας - Πλατανιάς 2-2

bet365

Στο τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου στη Football League, η Δόξα Δράμας βρέθηκε να προηγείται του Πλατανιά με τους Χανιώτες να γυρίζουν το ματς στο 1-2, που ωστόσο στο τέλος κρίθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι για το τελικό 2-2!
Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε με τα γκολ των Κρουθ και Μακρή στο 28' και το 84' με πέναλτι για την Δόξα και των Καραγκούνη στο 59' και Μπιανκόνι στο 64' για τον Πλατανιά.
Στο 28' μετά από σουτ του Πεταυράκη και διώξιμο ο Κρουθ πήρε την μπάλα και σκόραρε με προβολή. Στο 59' ήρθε το 1-1 του Πλατανιά από εκτέλεση κόρνερ από τον Ποζατζίδη και τον Καραγκούνη να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 64' ο Πλατανιάς σκόραρε με σουτ του Μπιανκόνι και όλα έδειχναν πως θα πήγαινε για φουλ ανατροπή. Στο 83' ο Σιώπης κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα εντός περιοχής και ένα λεπτό μετά ο Μακρής έκανε από την άσπρη βούλα το 2-2. Στο 93' οι Χανιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-3. Ο Νίλι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή της Δόξας Δράμας αλλά έδιωξε ο Μακρής πριν περάσει η μπάλα την γραμμή. Εάν ο Πλατανιάς κέρδιζε πάντως θα είχε την δυνατότητα να μπει ξανά στην πρώτη τριάδα της Football League.
Δόξα Δράμας (Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Σιώπης, Ανδρέου (77′ Σαμπανίδης), Καψάλης, Κρουθ (89′ Λεμονής), Πατράλης, Μακρής, Μάρτινς (46' Αυγενικού), Μπαϊκαρά & Δούμτσιος.
Πλατανιάς (Τάτσης): Βασιλειάδης, Ρουσσάκης, Κόρτσταμ (24′ λ.τ Στ. Ποζατζίδης), Ουές, Καραγκούνης, Μάικιτς, Παπανικολάου (74′ Πουρζιτίδης), Μποσέτι, Νίλι, Μπιανκόνι & Λουκίνας.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα